Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
a desať rokov je hrozne dlhá doba, žiadna sranda a pomedzi to som dostávala ešte facky, aká som hnusná a vymýšľam si, jednoducho som si odtrpela ako taký kôň, a že by mi to prišiel niekto uľahčiť? áno, pár ľudí sa našlo, v rozhodujúcich chvíľach vždy pri mne niekto stál, ale to už boli naozaj tie extrémy, keď som napríklad ležala na zemi revala a volala samé nebo nech ma príde zachrániť, lebo toto sa už zvládnuť nedá a vtedy sa stávali zázraky, a rok má 365 dní potom krát desať, tak to je už aj dosť dobrá hŕstka dní a to všetko dennodenne, takže poznám, dám čo môžem ale viac nedám, teším sa na budúcich 50 rokov
dobré ráno, no som rada, že tu vidím jedno meno a kika si nemysli, že tvoje trápenie je nám ľahostajné, ale tiež sa budem trápiť len odtiaľ potiaľ, musím myslieť na seba, ja už do tej jamy levovej nezídem čo by čo bolo, lebo tak som sa vlastne nakopala do zadku a zohavila som svojich posledných desať rokov, presne tak som sa do toho dostala, všade som sa len chcela rozdávať, ale teraz to už skončilo, mne je vzácny môj život a paráda, veľmi sa teším na všetko pekné čo prichádza a viem, že už je to tu takže tak
dala som si budík na deviatu:-)som ale naivná,keby som nevstávala,zobuďte ma prosím:-) shauli,ja už pomaly aj áno, zajtra mám ťažký deň:-) jajka,to radšej na nejakom good koncertíku:-) pa
este nespite?
:D a preco nie? hlavne ze si pokričím :D brruu
obcasny nemiestny zartik:-)
SP?:-))))))) bruu:-)
vlastne , ako spravny vlastenec, by som mala ist niekam na demonstraciu nie?
dobree:-)) ale zajtra je sviatok, ma sa svatit, ne kopat zemaky:-)