Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
no a ešte som zabudla, mám krásne oči:D
no nie, že človek má vedieť, čo je na ňom pekné, viete?
shauli otazka je, co su to dobre pesnicky, ked vkus je tak strasne individualny :)
no vidis katty, posli fotku :)
ja som bola krajsia vraj ked som mala asi o sedem kil viac ako predtym, ale zle som sa citila, ten pohyb a tak
katty, posli foto :P
baby, dajte mi nazvy pesniciek, potrebujem si nejake stiahnut nove, aby som pocuvala ked cestujem do skoly... aj smutne, aj rytmicke, ale dajte hlavne dobre
on mi nepovedal nikdy, ze som tucna, to byvaly frajer, ale to bol keket na entu, takze to nic..... ach jaj
mám pár výhod, som vysoká a mám peknú tvár, výrazné črty, dokonca mi dohovárajú, aby som sa nemaľovala, že to stačí:)
zato ja som najkrajšia s kilom aj bez:) môj fanklub by vám povedal:)))))
ja tiez sem tam zacnem knucat ze chcem schudnut tak ma manzel hned spacifikuje, ci mi nesibe, ze som chrda :)
a ved predtym si vravela, ze ti vravi, ze si tucna :)
vidis, aj ked priberies, tak je to v pohode, lebo este budes krajsia, tak sa nemas coho bat, a ked sa ti to bude zdat privela, tak proste schudnes
a najhorsie bolo, ked mi frajer povedal, ze som jak chrt a ze sa mu tak nepacim... to bola sila