Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ako v pohode ze riesis svoj vyzor, ale nie az tak ze sa kvoli tomu trapis. lebo ked sa trapis, nie si pekna, vies :)
katty: nevysmievaj sa mi! :P
jajka: ja viem, ze je to vsetko hormonmi, dospievanim atd atd... ale co, neubranim sa :P
shauli, začínam mať z teba depresiu:D
shauli ale ty vyzeras super a napriek tomu sa trapis, to je hlupe...
ja som bola taka ista, ale ked som pribrala pri malom 20kg, tak som videla ten rozdiel :)) ked som schudla som zistila ze fakt som moc chuda. ale to ta puberta, vies. ja sa citim dobre, taka chuda, ale nehladujem. a teraz mam este dve kila do zasoby :)
som sprosta, nehovorte mi to, ja musim prijat v prvorade samu seba a neriesit stale vyzor. pretoze ja som nim len posadnuta.. bojim sa tucnoty, a ked som mala 65 kil, to som sa aj von bala chodit, mala som zo seba depresie
ty ťava, jasne ze si vychrtla :)ked ty si tucna, tak ja som tucibomba
Ja som bola plavat a nic... som vypila liter vody... a tak... ale este chcem nieco urobit pre seba... Baby... myslite ze som tlsta, ked mam 174cm mozno aj viac a vazim 57kg??? lebo mi doma vravia ze som vychrtla, ale ja si to nemyslim, proste sa citim tucna
a čo sa to učíš, jajka?
MILUJEME SHAULUUUUUUUUUUU!:D no tak si daj obkladík no:)