Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
6 deti, no fuuha , prace nad hlavu, to ma aj personal? :)a ma aj vlastne?
práve som volala s kámoškou, čo si adoptovala 6 detí z detských domovov, že iba behá a kontroluje úlohy:) jaaaj, to sú pekní ľudia, aj my sme:D
nie na chatu, na jachtu, ked vyhram tie miliony :) vsetky vas pozvem, bude zurka, aj striptiz si zavolame :D a zavolame si miestne kapelky , budeme lovit zralokov a kupat sa s delfinmi
no, dávam rodičom ešte nejaký čas, nech majú pocit dôvery, a iba pomaly chcem zvyšovať odchody z domu, vieš, nerada by som pre svoju sprostosť o nich prišla, už raz zažili nenormálny šok, ale je načase začať zvyšovať, ešte počkám, po tej maminej operácii a potom, nie naraz
takže áno, doma, určite tu budeme mať rušno, ale ako sa poznám, časom mi pôjdu všetci na nervy a budem si hľadať únik pri pc:) ale nielen tak, veď ja s vami rada trávim čas
a na chatu pôjdeme my babinec, raz určite, ale asi ešte nie je vhodná doba, čo povieš?:)
katty, planujes travit silvester pri pc? ja budem musiet byt asi doma, kvoli malemu, jedine ze by sme nejaku chatu zohnali, co nedufam
joj, dlhé zimné večere, tak tu bude rušno, teším sa na silvester s vami:D
nie, ale pekne reční:)
vsimajte tu fotku, nepripomina vam niekoho? :)
o strave stale tocime, ze :) tak ked si doma, tak papas a papas :D a treba sa vykrmit, ide jesen, potom zima
ty kokso, keď tak čítam...:D hlavne že nám chutí, ja teraz segediňák a knedla:DDD