Povedz, kto si?

jajka001_

ja este nie, este mi nestihlo vytravit od obeda, pockam :) zvysok mam nakrmeny.
fakt, asi idem vyhodit tu igelitku :D ja si to vzdy preberiem, sem tam cosi vyhodim a zase zbalim, lebo toto je oblubene, tamto...a vies co, mala som jeden svetrik v 18 oblubeny, ten som prestala nosit po dvoch rokoch a odlozila, a stale vyzeral ako novy, ale out, a ked som otehotnela, tak som zistila ze je uplne super, lebo na rozdiel od ostatnych mi kryl brucho, cista bavlna, stale drzal tvar...a este stale ho mam, no uznaj ved je to uz 12 rokov, sila. a si pamatam ako dieta, ze moji rodicia fakt nosili ze 10 rocne oblecenie, zachovale samozrejme, bol komunizmus, kvalitna vyroba aj ked ten dizajn hmm :))

happi:-)

aj ja som bola, ale nejaky cas uz vyhadzujem veci. A najlepsie je ich vyhodit hned, nie ze dat ich do igelitky a odlozit na neskor:-) lebo su to fakt veci, kt uz nikdy neobleciem-ani na doma.
napapani?

jajka001_

vies ja teraz moc po podnikoch nechodim, ale myslim ze v niektorych pripadoch risknu radsej tie pokuty ako zavriet prevadzku, nie vsade je to realne mozne oddelit, a ked zakazas fajcit klasickym stamgastom, tiez mozes rovno zavriet

katty192

ale ma to prekvapilo s tými kvietkami, lebo ona je moc praktická a teraz sa potešila, vlastne sa hneď pýtala aké sú:)
včera som bola von s kámoškou, asi pol hodinu sme si pofajčievali a potom nás prišla upozorniť čašníčka, že už sa nesmie fajčiť v podnikoch, kámoška sa tak rozladila, že na mňa vyliala pohár červeného vína, fakt, u vás je to ako v podnikoch?:)

katty192

oci chcel byť čo najbližšie pri mami, takže je v Žiline u brata, mami je v Martinskej f. nemocnici, podpora dôležitá
ty kokso, mám tu bordel, aspoň som kvety popolievala cosmic girl:)