Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
no a najlepsie je na tom ja mam doteras povlecenie co som mala v positielke ako mala asi tak a je stale dobré a zaujimave ze jedny mam kupene po 10 prani už su blede obliecky užas kde je ta kvalita ach jaj no a suseda si kupila znackove topanky už ich zase tam nesie a to 3 krat
aha tak nie som len ja skrecok aj toto este budem nosit a figu je to tam zase cely rok ale asi budem to davat na handry asi tak a este si poviem aka som v tom pekna a sadlo mi vytrca ach jaj ale co som v pohode a zdrava a stojim kaslem na sadlo hahaha no nie ved este nemam 100 kg.
ooo takto ma opustit :) aj tu uz vsetci spia...tak dobruu :D
ja budem mať viacej kytičiek a budem ich šlahať na vytypované miesta:DDD
ja si idem tiež ľahnúť, zajtra zase... skoro vstávam, dobrú noc, pekné sny girls:)
ja mam jednotku pustenu. Ale mam sluchatka na usiach a pocuvam mnusik. Jaj kocky, idem sa tusim ulozit, zajtra ma caka zas kopa roboty
ja som kyticu nehadzala, zakazali mi, ze je jej skoda :))
neskoro, no co uz:)
šikulka, chytila tú kytičku:D ja som jednu tiež chytila, pred siedmymi rokmi:DDDD
jaj aano, volno, super:)
katty, prepinam :D
nakupujeme:-)
asi zacina veru,ale tak nevyuzi to, ked budem mat len trojdnovy pracovny tyzden:-)