Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
pozerám Brigite Jonesovú, tak? dobre som to napísala? sympaťáčka, neuveriteľné:)
jesenna unava? :) ahoj katty :)
asi hej, fakt sa mi nechce, aj ked mi ostane uz len 5 dni dovolenky-co odkladam na skolu-nevadi:-) cez vianoce aj tak byvam vzdy v robote:-))
no:) nakupujete?:D
sprav si volno, co budes :) ja mozno skocim v pondelok na nakupy, drahy ma vraj volno takze ak mu do toho nieco nepride, mozno si najdem chvilku pre seba :)s malym sa nakupovat neda
mam chut ist nakupovat:-)
rozmyslam, ci mam ist v pondelok do roboty alebo si spravim volno az do stredy:-)
no jasne, bundy a topanky, tam uz treba hladiet len na kvalitu, to je ine ako tricka a tak
jasne niet nad dobru music :)
ja skor investujem do topanok, sportovych veci-ale tie nosim uz malo a do zimnych bund, kabatov. Ked sa mi nieco paci, nehladim na cenu-ale s rozumom, nie som ochotna dat za letne tricko niekolko desiatok €.
nijaky:-) stiahla som si album black eyed peas a paul van dyka:-)
ja teda znackove nekupujem lebo sa mi parkrat stale ze som kupila akoze kvalitnejsie a nebolo, ked kupim od sikmookych, tak za par babiek a ked nie je dobré tak aspon mi nie je tak luto. a praveze som aj od nich pokupila par dost dobrych vecí. áno, tá nostalgia:)kolko spomienok je v tých handrickach :D inak aky film si nakoniec stiahla?
nostalgia:-) tie veci boli urcite kvalitnejsie, mala teraz nosi flanelovu koselu, co nosil jej tatko:-) a aj moj svetrik s kacickou,ale ten je domaca vyroba. Teraz mi oblecko vydrzi cca 2 roky, a je jedno ci ho mam od cinanca alebo znackove-je to aj tym, ze stale periem:-)