Povedz, kto si?

agaven

happi teba otravili v mynulosti a bola si inak dost bohata neviem cosi si predavala vo velkom ale v tej dobe to bolo ako bohata zena a tvoj manzel ta otravil ties zaujimave ja len ze ty mozes zase pocitovat ako by ta dusilo okolie atd to je obrazne ty to pochopis aj ked niekam ides necitis uvolnenost na 100 percent lebo to je to tam v mynulosti ta stale niekto prenasledovat bala si sa atd a to ti zase z mynulosti ostalo aj ked si niekde ako moc v uzkom miestnosti alebo nieco necitis sa tam dobre a spolocnosti tie sažaž užasne nie neveris nmas rada pretvaranie atd .. tak teba si najde ten co ta otravil aby to napravil inak ty budes ta co bude nad nim v tomto storoci vladnut on jemne pod papucou ale nie uppla chapes

agaven

ahkojo vsetky no uzas katty presne ako pises mohli tam dat nieco peknejsie ved maria krasne meno sviato a presne vsetko sa tocilo okolo neho no ved ja budem ties rada ked tu budem aspon do 60 ved ste uzasne kazda ma nieco v sebe a kazda sme to pre nieco co ste sme pretym p okaslali tak mame moznost to napravovat katty tak ty vies preco si taka citliva a jemna v mynulosti ja tam moc nerada chodim ale aj sebe som si to pozrela ty si si mala brat takého mladeho neviem bol vojak a cakala si ho ale on sa nevratil ostal tam a zahynul toto si stale budes niekde vo svojom vnutri nosit stale taku jemnu clivost uskost nie to nie je ako uskost zle sa to pise ale ty vies co myslim no a zatial mas ulohu si tu najst toho svojho co ti nema ujst a ty ked narazis na tvrdakov atd.. tak tym sa skracuje moznost vztahu musis si najst toto citliveho dobreho ako bol aj ten mynulosti neviem ci si to pochop. ale asi tak nejak ale najdes neskor ale ano a ja viem ze bude tmavy viac ti nepoviem

katty192

a toto tu dnes dám, lebo som sa nahnevala, dnes taký veľký sviatok a v telke nič! hlavne že na Patrika tam idú pustiť film!
tak toto je pre Teba, Matka:)
www.youtube.com

katty192

ty vy ste ma postrčili, happinka
nikdy nepoviem, že to bolo ľahké, všetko to bolo veľmi ťažké ale tá milota, že som sa rozhodla opäť stáť je neopísateľná, cítim, že to je velikánska nádhera, čo sa so mnou porobila, ale s týmto poznaním, nemyslím, že by som tam ešte raz chcela vliezť, aj keby prišlo darov ešte omnoho viac, žiaľ, som iba človek

happi:-)

ako ta cisla dokazali postrcit-alebo ja?:-)
padame a dvihame sa a to nas posuva do vyssich levelov, ktore ked prekoname, zdaju sa nam tou najlahsou vecou

katty192

a úžasné je aj keď vylezieš na rebrík a potom trocha zlezieš, podlezieš a spadneš tam do jamy levovej, šomreš, nadávaš ale oprášiš tie svoje možné kolená:) a trocha sa pousmeješ a povieš si fuuuha? tak ale nevadí, raz to dokážem:) nie je toto všetko úžasné? trocha som sa rozbehla, ale to je vždy tak, keď mnou niečo pohne ččččččččt:)

katty192

kde to taký úžas aký nám chcú niektorí vsugerovať, sprostosť! toto je úžas, tá prostosť a niekedy aj sprostosť tá melódia, počuješ ju? lúč, rosa, prsteň, kvapka, šum, hrkot, jaaaaaaaj, a? všetko sa dá pripodobniť človeku a je to úžasné:)