Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
a som už unavená idem spať, ešte ráno čosi popíšem, a potom sa možno neukážem až v nedeľu večer, len aby ste vedeli, ahojte
ahoj shaulinka, no ja som takáááá rada, že ťa konečne vidím tu medzi nami, dievča naše, už si nám tu všetkým moc chýbala a je to tu bez teba trocha suchšie?:) a toho paka vezmi do chamuta a daj mu cez zobák, hlupák, také defče!
poslala niekam :))
a co by si urobila...?
ahoj shaulita :)
1. ze ma na to pravo, ale ja si to aj tak zistim :)
2. ze je pako
3. ze je hovado
oprava: v tretom bode som myslela, ze ak by mal hlupe poznamky na baby, atd... take, ze ma to ponizuje.
Ahojte dievcata... ako sa mate? Ja mam cerstvo nalakovane nechty, tak pisem ako dvojprsta......
Mam na vas jednu otazku? Co by ste robil, ak:
1. by vas priatel odmietol vam ukazat svoj telefonny zoznam, ak sa ho slusne opytate, ci si ho mozete pozriet s odvolanim sa na "sukromie" a s tym, ze tvrdi, ze dovera je velmi dolezita...
2. by vas nikdy nepodrzal, ked to potrebujete, vzdy odide, mlci alebo povie nieco tak strasne urazlive, ze mate pocit, ze ste neschopne?
3. by pozeral hole baby, mal by take hlupe poznamky niekedy pri roznych situaciach...atd....
?????????????????????????????????????????
a vieš, že ma to nenapadlo a pôsobí to zaujímavo?
ahoj jajka:)
jeej katty, ty budes predavat auta? a ja co budem robit?
ahoj :)
ahojko agi a vďaka:)