Povedz, kto si?

agaven

katty ty auta ako ludia idu kunut auto ty k nim prichadzs a pytas sa ich cosi je to velka hala ale znacku neviem a este si spokojna asi tak a si pekne oblecena tam

katty192

pozerám aj film, agi, neodpisujem hneď, mám na teba otázku, čo myslíš, kde budem v budúcnosti pracovať? som aj technický typ, tak by ma to zaujímalo, čo si myslíš

agaven

nie ale do este mam cas kym pride domov mala chystam postel pyzamo atd postupne pride a pojdem s nou hajkat to bude este v posteli kecat do 20.00

katty192

ja som mala dosť zničený imunitný systém, tiež som musela dávať pozor a hneď úradovať s céčkom spať sa ti nechce?

agaven

ja chcem magnetku na chladnicku no ona s tym zacala dcera a davkovala som ju vit. c a mala to len 3 dni a ja som si nic nedavala a mam to 2 dni ale užas ona taka nebola uhuhnana ved ani nedycham aj olint to neprerazil užas no neviem davam jej vit c a nic zatial tak neviem este to moze dostat

katty192

a balím sa, beriem všetky prkotinky, ktoré som bud dostala alebo nakúpila v práci, idem rozdávať, zajtra bude skvelý deň:)

agaven

ja nic zase sedim tu a mam plny mos uzas este ze ostatny su zatial dobre na tom ja som vedela ze nemam kecat s tou uhuhnanou kamoskou a co mala som si davat aj ja ten celaskon no co ale už aj tak neskoro