Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
a uz koncim dobru ahojko do zajtra zase sem kuknem
katty ty auta ako ludia idu kunut auto ty k nim prichadzs a pytas sa ich cosi je to velka hala ale znacku neviem a este si spokojna asi tak a si pekne oblecena tam
pozerám aj film, agi, neodpisujem hneď, mám na teba otázku, čo myslíš, kde budem v budúcnosti pracovať? som aj technický typ, tak by ma to zaujímalo, čo si myslíš
nie ale do este mam cas kym pride domov mala chystam postel pyzamo atd postupne pride a pojdem s nou hajkat to bude este v posteli kecat do 20.00
ja som mala dosť zničený imunitný systém, tiež som musela dávať pozor a hneď úradovať s céčkom spať sa ti nechce?
ale mynule som ties len ja ona nic asi aj ja sa budem pchat tym cim aj ju
ja chcem magnetku na chladnicku no ona s tym zacala dcera a davkovala som ju vit. c a mala to len 3 dni a ja som si nic nedavala a mam to 2 dni ale užas ona taka nebola uhuhnana ved ani nedycham aj olint to neprerazil užas no neviem davam jej vit c a nic zatial tak neviem este to moze dostat
a balím sa, beriem všetky prkotinky, ktoré som bud dostala alebo nakúpila v práci, idem rozdávať, zajtra bude skvelý deň:)
:) mňa to šťastne obchádza:) a máš aj teplotu? hlavne teraz nekecaj do dieťaťa:)
ja nic zase sedim tu a mam plny mos uzas este ze ostatny su zatial dobre na tom ja som vedela ze nemam kecat s tou uhuhnanou kamoskou a co mala som si davat aj ja ten celaskon no co ale už aj tak neskoro