Povedz, kto si?

katty192

teda tá logika ma zaujíma (vieš, nemám kde používať svoju nadpriemernú inteligenciu, musím sledovať zápletky a čím väčšia tým lepšia:) a kde je hranica? no? šibe mi, ok, do postele!:)))
ahojky a ostatným tiež!

katty192

nie, jajka, je to moc dobré, veľmi sa mi to ľúbi, ako to dávaš zo seba von, výborné
no a ten film, no, ide o dokonale premyslené vraždy, naplánované, viem, že toto ty nemusíš, ale mňa zaujíma to zmýšľanie, vieš, pozerám zvláštne filmy, a vždy si z toho povyberám (pretože ani seba nehodnotím ako chutnú jednoduchú osôbku - ale som spokojná, ale som si trocha všimla, že nevieš zareagovať na to, čo pozerám, nemaj obavy, mám bádateľského ducha, ja jednoducho musím zistiť a preskúmať - a preto ten nepokoj okolo mňa, často) tak idem, jajka si fajn, teším sa, že ťa spoznávam:)

katty192

nevieš si predstaviť moju rodinu, jajka, niečo na spôsob šaľeného východu, tam sa takéto témy nepreberajú, tam nemáš šancu dostať sa ku slovu, fakt, trpím kvôli tomu....:D boli sme v tom Medjugoriu, dve mamine sestry a dve sesterky, také boli utárané a sedel pri nás chalan z detského domova (29 r.) a čosi do neho a do neho a tak a ja že hlavne, že my sme tu ako gruppen sex, aspoň že som mu urobila radosť, to bolo milé, jajka:)
dobre, idem do toho SAWka, a, jajka, všimla som si aj pri iných témach, je to dobré, čo robíš, páči sa mi to:)

katty192

nie, babi je novodobá, už má aj mobil, a keď do neho hovorí tak to vyzerá asi takto "tu pravnúčik Miazga, je tam félix?" len je to trocha naopak, že?

jajka001_

som si skusila predstavit babi na furiku a - :DDDDDDD
aj jej uz povymienali klucky na dverach a okna? ozaruju ju uz radiom? kym nie tak je ok :)