Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
teda tá logika ma zaujíma (vieš, nemám kde používať svoju nadpriemernú inteligenciu, musím sledovať zápletky a čím väčšia tým lepšia:) a kde je hranica? no? šibe mi, ok, do postele!:)))
ahojky a ostatným tiež!
nie, jajka, je to moc dobré, veľmi sa mi to ľúbi, ako to dávaš zo seba von, výborné
no a ten film, no, ide o dokonale premyslené vraždy, naplánované, viem, že toto ty nemusíš, ale mňa zaujíma to zmýšľanie, vieš, pozerám zvláštne filmy, a vždy si z toho povyberám (pretože ani seba nehodnotím ako chutnú jednoduchú osôbku - ale som spokojná, ale som si trocha všimla, že nevieš zareagovať na to, čo pozerám, nemaj obavy, mám bádateľského ducha, ja jednoducho musím zistiť a preskúmať - a preto ten nepokoj okolo mňa, často) tak idem, jajka si fajn, teším sa, že ťa spoznávam:)
snazim sa katty, snazim, ja som taky snazivec (blbec snazivec :) ale mam dobry pocit z toho
čo je to SAW 5 ?
trosku pobehujem tu
pradlo riady a tak
šaleny vychod, to je dobréé :)
nevieš si predstaviť moju rodinu, jajka, niečo na spôsob šaľeného východu, tam sa takéto témy nepreberajú, tam nemáš šancu dostať sa ku slovu, fakt, trpím kvôli tomu....:D boli sme v tom Medjugoriu, dve mamine sestry a dve sesterky, také boli utárané a sedel pri nás chalan z detského domova (29 r.) a čosi do neho a do neho a tak a ja že hlavne, že my sme tu ako gruppen sex, aspoň že som mu urobila radosť, to bolo milé, jajka:)
dobre, idem do toho SAWka, a, jajka, všimla som si aj pri iných témach, je to dobré, čo robíš, páči sa mi to:)
milé :)) aspon mate temy na oslavu :))
ešte 13 minút a idem pozerať SAW 5, pozeráš to, jajka?
nie, babi je novodobá, už má aj mobil, a keď do neho hovorí tak to vyzerá asi takto "tu pravnúčik Miazga, je tam félix?" len je to trocha naopak, že?
alebo s chlpacom na rande s chlapcom:)
som si skusila predstavit babi na furiku a - :DDDDDDD
aj jej uz povymienali klucky na dverach a okna? ozaruju ju uz radiom? kym nie tak je ok :)