Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
no tak tam bude tých rúk hore viac, sa zase popijú poniektorí, ešteže ja už nepijem a nefajčím (ušetrím na dary)
babi, jej deti, vnúčatá a pravnúčatá = 41 osôb + babina sestra s rodinou = do 60 ľudí ..... aká svadba???
bude ruka hore? :-))
babi ide mať osemdesiatku v sobotu, už sa tu stavajú hrnce obliečky.. malá svadba vám poviem
:)
no? a teraz aby som sa niekde hrnula za šarlatánom
no ona bola na tom velmi zle, tiez zachvaty, uz mala ist na operaciu. potom neviem asi dva tyzdne mala pit olej - to mala od nejakeho toho sarlatana - hnusne, ale potom jej tie kamienky vyplavilo. doktorka ze zazrak :) vies, ti nasi doktori, ti ta hned pochovaju
ja nemam, kolegyna ma a hrozi jej operacia. Ale skusa to teraz s bylinkou-ze lomikamen sa vola:-))
a chytalo ju to pravidelne, jajka? lebo ja mám každé tri mesiace záchvat preto musím
ja? ee. toto mam priamo z prvej ruky tak preto to viem
kto? ja mám žlčníkové happi! ty máš ľadvínové? ale určite nie sú také vzácne ako mám ja, hádam len nejaká kamenná drť, že?