Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
Ahojte dievcata, zvlast agi...
Viem, ze uz nevestis, ale potrebujem vediet od teba co mam urobit, spadla som do priepasti, z ktorej neviem von... prosim ta, uz len o toto ta velmi prosim, si moja jedina sanca... co mam urobit? co vidis?
ja som sa zabudla pozdraviť, ahojte:) agi, ale tu hlásili sneh
nie sneh nie len listie katty jajka a ostatny ahojko
:))) správne! haluška na halušku!
...sa mi dnes zas snivalo o tornade, takom malom. stala som s kolegynou na takom mieste, vedela som ze tam pride tornado, lebo sa mi to predtym snivalo :)) (nesnivalo) a vravim jej aha, to som vedela, ze tu bude, vcera sa mi to snivalo...trosku chaos ze:D
jaj poďte ma rýchlo zachrániť už je mi dlho a aké hlúposti tí ľudia vypisujú.... hoďme stávku, bude padať ten sneh v pondelok či nebude?
www.youtube.com :))))
že dobrá haluz, ale teraz ti poviem, čo jedna moja kamarátka, ona odišla do anglicka, našla si tam frajera, žili spolu, otehotnela a stal sa moslimom, odišiel od nej, oženil sa s moslimkou vozičkárkou a ona stále tehotná, haluška dobrá, že? hrozné niečo, ale stáva sa a je mi ako sestra, fakt, vykašli sa na to, porev si a vyprdni sa na to, mám ťa rada
viem, ale... na halušku halušku myslím
Prepac katty, ale teraz nemam fakt chut sa smiat.