Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
tiez si myslim ze je to nevyhnutnost:) aj ked byt prijemne naivne tiez nemusi byt zle - sem tak schytas ale nestrachujes sa stale - ale tak co uz ked vidim niekedy veci co ini nie - aano, potesila som sa im, vies, som trochu cudna v tomto,mam rada zvieratka a aj hmyz tam patri, mravci su moji kamarati. len ich nerada vidim v chlebe.
tak hej, ale toto ma trocha nasralo, vážne, ale to ti z mojej strany nie je ani smiech, to je také akože že už ma nič neprekvapí, proste samozrejme, jasné a nič a úsmev
keď prídu prídu, som rada, že si všímam pekné veci a pekných ľudí, mám na to talent:)
dnes byť mierne paranoidný je asi nevyhnutnosť, neviem, či si, ale myslím, že sa mravčeky presunuli ku vám, asi by som bola na tvojom mieste veľmi potešená
a depky ma prestali trapit aj odvtedy ako som si uvedomila, ze jedna vec su moje vnutorne pocity, ktore sa menia v zavislosti od roznych faktorov (pocasie, unava, hormony, stres...) a druha vec je realita. ktora je sucasne sediva a nudna a zaroven neskutocna, farebna a viacdimenzionalna. a uz vobec sa nemozem trapit tym, co si o mne myslia ini.
ale verim, co by si sa nesmiala :) vies ako to robim ja? kaslem na depky. uz som si ich uzila dost a nechce sa mi trapit.
vcera nam boli postrekovat barak proti mravcom, doteraz sme nikdy tu doma nemali a vies co? dnes som nasla troch.
rozmyslam, ze bud zdrhli od susedov, alebo nam ich nasadili ti postrekovaci, aby isli dobre ksefty. v jednom teste mi vyslo, ze som v podstate normalne, len mierne paranoidna :) co si o tom myslis hm?:D
ahoj jajuška:)
už je poriešené, zvýšili mi dávku toho chemického zázraku, vraj do mesiaca by to malo byť ok jaja jaj:) vieš, ja už sa na tom aj smejem, veríš?
katty, tak este detoxikuj, a odplav aj tu depku:) alebo nasad toxiny hm
viete, čo ma naštvalo? chcela som sa detoxikovať, tak som pila veľa čaju a či som si neodplavila z tela jeden úžasný prvok chemický, taký stabilizátor nálady? tak som sa nádherne čisto záhadne? no jednoducho totálne neuvedomele prepracovala k depresii, to je sen a takéto to je - neee-uveriteľné
tak sme zistili, že sme stále chorý
a bola som si zaplávať, dnes bola mimoriadna voda!
a prečo chceš poznať osud, keď si v úzkych? nechaj sa viesť svojou intuíciou... ver si!
shaula co si pokaslala neviem boli dvaja teras ukazuje len toho tmaveho stale u teba 180 nor postava jedna otaska ty to myslis s nim vazne no inak vydas sa za toho tmaveho ale cosi tam nesedi tvoji rodica nie su na užas ale co už a este problem co skola tam to je na hadky a stakym inym jednym chalanom tak zhrnem problem chalan v skole cosi neviem casto sa teras tam ukazuje but ta ti pomaha alebo neviem a po druhe si chodis s takym tmavym rozdiel ten v skole je mensi vlasaty a tusim nie je ažažtmavy skor plavy