Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja chcem ale, lebo mi je nahovno, mizerne, uplne na fuj a na co sa pozriem tak to zhnije!!!! a zapalit som si uz bola
ja chcem ale, lebo mi je nahovno, mizerne, uplne na fuj a na co sa pozriem tak to zhnije!!!! a zapalit som si uz bola
:)) odkial berieš také info? striedmi pozitkari, to je fakt dobré :) ja striedma, on pozitkar :D
ale dom bude tak som spokojna :) cize cca tak o 20 rokov hej?
ražná, to je tvrdé nie?
nepi ked si sama
no dobre, tak mám to tu, jajka:
ty a tvoj manžel ste veľmi šťastná a spokojná dvojica, ste striedmi pôžitkári, družní, máte sýte priateľstvá, potrebujete rodinu okolo seba, ste silne sexuálne založení - už polovičný úspech je pre vás šťastím
takže, ak sa nezastavíte na polceste, tak dom by mohol stáť :)
nič.. jezis si chcem dat nieco tvrde, ale vino je vypite, pivo nepijem...a mame len toto "razne".. mozem si uliat trochu?
kika, mám radu, choď si radšej zapáliť
ja sa uz ani opit neviem
sa ochlastáš a bezomňa! teen, ale nie, ja nemám chuť, stačilo pred dvoma týždňami...:)
nič.. jezis si chcem dat nieco tvrde, ale vino je vypite, pivo nepijem...a mame len toto "razne".. mozem si uliat trochu?