Povedz, kto si?

katty192

a ešte ju mám červenú sa mi to tak páči:)
koľko si spala?
happi, problém vo vzťahu?
veď chápete, stále musím niečo sledovať...
:D

laskonka

Katty, nazdar. Vies kolko som spala dnes? Moooc!!! :D
Si ako moja mamka, ona ma vzdy tak strasne tazku penazenku, ze som zacala verit tomu, ze sme milionari. Ale ked ju otvorila... sklamane... blocky vyhadzovala.

laskonka

happi, to ma tesi, dufam, ze aj ja dospejem coskoro do takehoto stadia radosti... len aby ti to vydrzalo... (ja uz neverim ani vlastnemu tienu, som strasna, ja viem)

happi:-)

vcera som sa uistila v tom, co mi povedala jedna mudra osoba. Mat dobru priatelku je na nezaplatenie. Ja vytacam cislo a ona mi uz vola-no spravil by to chlap? :-)) som rada, ze mam aj vas baby. A ze mi kazdym dnom ukazujete nove moznosti, riesenia a...
A som rada, ze ma naucili pouzivat slova ako dakujem a prosim, ze nie som rozmaznane decko, ktore sa nevie zmestit do koze a ze som sa konecne prestala lutovat a aj ked vonku prsi, som stastna

laskonka

Asi dve hodiny sa odhodlavam ist spat... Uz som aj lezala v posteli... Nemohla som... Asi uz pockam do rana, budem upratovat, varit obed a budem sa vyrovnavat s osobnou prehrou.
Dievcata, zavidim vam. Ale uprimne... raz si aj mna stastie, "laska" najde... nech je v akejkolvek podobe.