Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
a ešte ju mám červenú sa mi to tak páči:)
koľko si spala?
happi, problém vo vzťahu?
veď chápete, stále musím niečo sledovať...
:D
Katty, nazdar. Vies kolko som spala dnes? Moooc!!! :D
Si ako moja mamka, ona ma vzdy tak strasne tazku penazenku, ze som zacala verit tomu, ze sme milionari. Ale ked ju otvorila... sklamane... blocky vyhadzovala.
no nazdárek, čo tu meditujete?:) ja si vyhadzujem bločky z peňaženky:D
happi, to ma tesi, dufam, ze aj ja dospejem coskoro do takehoto stadia radosti... len aby ti to vydrzalo... (ja uz neverim ani vlastnemu tienu, som strasna, ja viem)
vcera som sa uistila v tom, co mi povedala jedna mudra osoba. Mat dobru priatelku je na nezaplatenie. Ja vytacam cislo a ona mi uz vola-no spravil by to chlap? :-)) som rada, ze mam aj vas baby. A ze mi kazdym dnom ukazujete nove moznosti, riesenia a...
A som rada, ze ma naucili pouzivat slova ako dakujem a prosim, ze nie som rozmaznane decko, ktore sa nevie zmestit do koze a ze som sa konecne prestala lutovat a aj ked vonku prsi, som stastna
Asi dve hodiny sa odhodlavam ist spat... Uz som aj lezala v posteli... Nemohla som... Asi uz pockam do rana, budem upratovat, varit obed a budem sa vyrovnavat s osobnou prehrou.
Dievcata, zavidim vam. Ale uprimne... raz si aj mna stastie, "laska" najde... nech je v akejkolvek podobe.
pa, katty
tam najdes vsetko
Nakopirujte mi sem nejake linky s youtube, kde su supermelancholicke pesnicky... potrebujem sucitit