Povedz, kto si?

agaven

bingham tu kafe som už za tepa cucla do seba jej zase zerem sladkosti ach jaj tak veru neschudnem tych 5 kg asi podem brusaky aby som potom tie nohav. zapla tak aby ma netlacili ked ja v zime len jem a menej pijem no co už aspon povedia jej je dobre ako sa rozziera

agaven

laskonka on vyzera ze spolu niekam chodite ako do skoly ale na figu je to e on kuka aj po inej ako po teba tak zatial neviem ako sa rozhybete inak este tento rok neukaz na chodenie je tam ako kamos aj kecate atd ale ty a tutu mutu s tym tmavym no neviem zatial ako nov decem neukazej zeby si sa drzala za ruky s niekym

katty192

som čítala a vlastne si to sama myslím, že všetci sme jedno.....baby :( ja mám síce dnes moc dobrý deň ale súcitím, depky okupantky zákerné

laskonka

Ahojte dievcata, aj vam je tak depresivne, ked je taketo zle pocasie?

Agi, mohla by si mi este pomoct so suvislosti s tym mojim priatelom? co tam vidis?

agaven

katyy super ze ti je lepsie jajka bing. kam to ideme na tie bryndzaky mnam dobre ja mam len slepacinu a francuzke zemiaky ty nik bryndzu ale ja aj vagon zjem

katty192

dobré ránko:) dnes som spala ako zarezaná, aj káva mala problém ma prebrať, hodila som druhú, teraz idem k lekárovi ukončiť PN:) už sa cítim dobre:) pekný deň!