Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja som tiež dieťa zimy a tiež ju nemusím :) ahojte !
Agaven dakujem, no ale dufam ze to bude to co chcem, ale ano mas pravdu po novom ruku budem mudrejsi.....he he..
Dik ze si nezabudla CMUK ;)
ja nemam rada zimu asi preto ze som narodene v zime brbrbrrrr
bing nie to som zabudla chalipu mam ažaž no prerabame užas tak ako sem tam sem pridem ked jem a pijem kavu to auto figu ved to son zabudla bong mne tam beha aj mercedec no neviem inak nove ano ale neviem ci to co chces ty a vonku ho chces kukpit no ako neukazuje zeby nove a kup tu na slovensku skor ty pojdes von obkuknes ale sice kukas csetko mozne skratim nie to co ches ty a nie nove ale bude lepsie isto mudrejsi budes buduc roku
chcem mat 15 rokov
to je zase den
no tak o tom chýbaní si nerozprávajme teraz hej:) dobrú nôcku, jajka :)
a mne to trosku, trosilinku chyba, aj ked, uz to aj tak nebolo casom ono, stale to iste, ale tak raz za cas by sa zislo :) ale teraz to uz zvladam aj bez fajcenia
tieto seanse párty po večeroch z práce poznám až moc dobre:D a tak som rada, že teraz takto tu...
no, ehm, ja som vyfajcila v poho desat, dvadsat za vecer. totiz po praci sa islo von a dlho do noci
kamarátka tak isto ako ty, dve večer, no tak to by som ani neriešila to je také fajčenie že nič