Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
sak, pocula som, videla som-to mas za to, ze stale to odkladas:-) odstrihni uz z tej pancuchy:-))
ved uvidime co porobim ja:-)
tak to by som uz vobec nic nespravila :))
pssst :) dnes ma niekto zas predbehol
aky?? konecne spravit tu banku? :-))
no, kazda sa pri praci vieme ovladat:-)) Som zvedava co budu zac, ale z mojich tajnych firemnych zdrojov som sa dozvedela, ze su to styria mladi muzi:-)
jj mam nejaky ten plan ale aj tak, pridlho pridlhoo
ja by som tak vobec nemohla robit, bola by som taka nervozna ze by som stale robila chyby a trvalo by mi to 10x tolko.
a co ked niektora spravi pracu raz dva hm?
ano, u nas v kancli, k niekomu si sadnu a budu sledovat co robi. Vsetky sme si na piatok odlozili tu najhorsiu a najzdlhavejsiu robotu:-))
chces uz niekam vypadnut z bytu co?
podla mna mi nic nie je, sem tam zakaslem ale nos mam v poho
a zas to budu robit u vas v kancli ci uz v inom? to je ako kedysi na zakladke ked chodili inspektori
hmm, ked ti nic nieje, tak to mozes skusit, mozno ti uz ukonci Pnku
no, toto je taky audit, ze sa nasackuju do kancelarie a budu sledovat co cely den robime a kolko nam co trva-snimok dna sa to nazyva. A podla neho urcia, co niekto poleti alebo nie.
ja chcem ist v piatok lekarke ukoncit pn hoci mam ist az v pondelok na kontrolu, myslite ze mozem? nechcem zas trcat cely vikend doma
zase audit? brrr pekne stresy