Povedz, kto si?

happi:-)

vobec im to nevadilo a nam uz vobec nie.-)
vies, my sme boli len tri baby a 22 chalanov, takze stuzkova by bola taka... no..a na nasej skole bol zakaz pozyvat si cudzieho cloveka. Jedine rodicia a ked sa trieda dohodla, tak partneri. Bolo tam fakt super, cez den nas triedny vlacil po horach, vecer sme si so slivovicou aj nohy potierali:-)
Vy ste maly klasiku? Pekne roby, saty, ucesy a makeupy?

jajka001_

:)))) super
rodicom to nevadilo? u nas by to asi nepreslo. podla mna je to lepsie, taka sukromna zurka. na druhej strane, ja som mala na stuzkovej zavolanych kamosov. bez nich by ma to nebavilo. neboli sme dobry kolektiv.

nie nie, nemali sme tam rodicov. Boli sme 5 dni na chate a v ramci toho sme si spravili stuzkovu. Nikto z triedy nechcel klasicku stuzkovu, tak sme to poriesili takto a bol to vlastne napad nasho triedneho. Takze dozvuky aj stuzkovanie sme spojili:-)
No a kracali sme si tak uz ostuzkovany, zo skalnateho plesa, pesi dolu a stretli sme triedu-ich profka nas pristavila, ze ci mam uz po stuzkovej a my, ze ano. A ze kde sme sa stuzkovali, tak sme jej povedali, ze hore na lomnicaku. No a vecer sedime v chate, pri telke a pozerame spravy na JOJke a tam bola ta tried,co sme stretli aj profka,ze sa stuzkovali na lomnicaku!! Odkukali to od nas a predali:-))

hmm a prave to mi je luto.
My sme tam boli tesne pred vychricou, mali sme tam stuzkovu:-) stuzkovali sme sa hore na lomnickom stite:-)

jajka001_

my sme boli na strbskom plese minuly rok, tam sice nadherne, ale na tej ludnatej casti hluk a prach ako na stavbe v centre mesta. lebo tam stavali zas nejaky hotel.

ja som tam odvtedy nebola, az ked stromy vyrastu sa tam vratim. Ale to sa skor dockam toho, ze vyrastu hotely:-(