prosím vás poraďte mi, kde sa do maďarska chodieva na trhy. mám na mysli také trhy ako bývajú v poľsku. aké máte skúsenosti na týchto trhoch? dá sa tam platiť eurami? ďakujem vám za odpovede.
Trhy v Maďarsku
viete mi poradiť či sú ešte v Gyori trhy a ak áno kde ?
dakujem
dobry den, vie mi niekto poradit, kedy su trhy v Sátoraljaújhely, lepsie povedane ktore dni? dakujem
Mohli by ste mi niekto poradiť kto chodievate na Balassagyarmat trhy.. sú tam aj vo februári
no prejdeš ten prvý most a naľavo máš nákupné centrum..tam odbočíš ako na parkovisko a na konci doprava a ked pojdeš rovno uvidíš na ľavo trhy...ľahké, lebo už z mosta to uvidíš naľavo v diaľke :)
aaaal bacha, nie je kde zaparkovať ! v sobotu ked ideš, budeš krúžiť dokola hodinu.
aaaa podľa mňa už to nie je čo bolo. Nič zaujímavé sme nevideli. nič sme nekupili len pečenú klobásu a zapečený chleba s pečienkou :)))
evellyn, oni tam maju trh kazdu sobotu, takze zajtra urcite (a myslim, ze aj v stredu, nie som si ista, kedysi to tak byvalo). No soboty urcite.
..nevie prosim niekto či zajtra funguje trh v Gyori?
Ja som pred tym chodila do Miskolca. Super sa dam dalo nakupit. Na posledy som tam bola na Vianoce,ale velke sklamanie. Uz nikdy viac nepojdem. Viac sa mi pacia Kosice
denne cestujem medzi Wien gyor Brtislava, drzim v ruke letak rakusky madrsky a slovensky.dajme tomu tej istej spolocnosti..a vidim. Ovsem treba vediet ceny.Najdrahsie veci su v Bratislave.Nakupne centra su vystavane na kraji velkych miest.
Ide o to co chcete nakupovat, ak znackove veci, tak rozdieli su minimalne, a ak smejdy tak to skutocne je lepsie polsko a uzhorod.Neda sa globalizovat.Aj v centre Wiedne najdete topanky za 200 sk.Skor hovorim napr o kupe, stavebnin, radiatorov na radiatory rozdiel 2 tisic korun}, aut a celkovo drahsich veci.To je vyrazne lacnejsie.Ale nedam dopustit na madraske tesco,,danvno som nejedla eidam za 99 sk na kg...a sunku tiez tak lacnu..a kavu za 120 sk na kg a nehovorim o 2 dc kvalitneho vina v krcme za 15 sk!!!
ďakujem za názory. veď preto sa pýtam lebo nemám "šajnu". mne kamoška tiež vravela že sa dá kúpiť aj v normálnych obchodoch za lepšie ceny ako u nás. mne skôr išlo o to, že napr. vo väčšine detských butikov (nie čínskych) je madarský tovar. tak ma napadlo že odkiaľ to asi vozia a že to tam asi musí byť lacnejšie. aj baby na detských bazárikoch predávajú nové veci z maďarska a za super ceny. lenže to mi samozrejme nikto neprezradí že kde to berie a tiež v tom bude asi háčik že musí vziať viac kusov aby bola cena dobrá. tak čo myslíte? oplatí sa mi ísť do maďarska na detskú konfekciu alebo nie?