Trhy v Maďarsku

dobra vila

wowo1, ty kde nakupujes v Madarsku v obchodoch, ze sa ti to zda az o tolko lacnejsie? Lebo ja s tym take skusenosti nemam. Praveze mi to pride cca rovnake. Jasne, ze si viem kupit pomerne lacne veci, ale tie su kupim aj tu (v takych istych china obchodoch ako tam :D ).
"Lepsie" obchody sa cenovo nerozlisuju, nikdy som si to nevsimla, praveze skor skladam z ruk, ze uhm, toto je dost.

O trhoch tiez toho moc neviem, akurat vyhoda je ta, ze mas viac veci pokope, takze si to vies pekne obehat a najdes tam vselico, od oblecenia, po hracky, po domace potreby, darceky, blabla....proste ako vacsi trh. Niektori z nich maju aj vlastne obchodiky, takze ich predavaju vlastne v tej cene, akoby to predavali tam. Naozaj neviem, davno som uz nebola, velmi davno. A mysli, ze Euro by ti prijali bez problemov (len ty si uvaz, ci sa ti neoplati zamenit, ale to je uz taka vec, ze hm, kasli na to).
Ja som bola sem-tam na trhu v Gyori a ten trh mas nedaleko mesta, takze ak myslis, pokojne by si si vedela odskocit do mesta pozriet veci a zarovne skocit aj na trh a porovnat!

wowo1

eurrami sa da platit skoro vsade ,ale neodporucam, kedze robia z hlavy kurz najma maly obchodnici.Staci platit nasou slovenskou bankovou kartickou,{mas dobry kurz}v exchange je kurz cca 270 az 280 forint za 1 euro]

wowo1

naco chces chodit na trhy? ked v madarskych obchodoch je to velmi lacne.A ak trhy take ako v polsku tak take v madarsku nepoznam a pochybujem ze taku smelinu budu mat aj madari.Co viem existuje trh napr v sobotu v gyory,ale to je vitnamsky tovara pribline rovnake ceny.Ak pojdes po normalnych obchodoch a ovladas porovnavanie cien tak hned pochopis ze kupis vsetko cca o 30-40 percent lancejsie.