ahojte,chcela by som sa spýtať,či niektorá neviete ako si môžem sama odstrániť gelové nechty,pretože mne už začali riadne vyrastať a tak som sa ich pokúšala dať dole sama a teraz to vyzerá príšerne(viem,že to bola chyba,ale čo už s tým teraz..)..dakujem:)
Odstranenie gelovych nechtov
a co keby si to odstrihnem a ked gel praskne tak ho zbrusim a odlepim umely necht myslite ze by to slo?
fuuu holky ja to normalne zubami zlupujem... ci chcem aleo nechcem, mam to rada proste... samozrejme to povypluvam :D skuste to, mne to vzdy slo lahko.nic ma nebolelo
jas om si dala nedavno gelove a lutujem to uz teraz ich chcem mat dole....neviem ako to vydrzim:((((
ka to poznam. sama som si ich poodstrihovala lebo som nemala cas dat siich doplnit...tak som si ich odstruhla a zbrusila gel. odtrla umely. bolelo to asi 2 hodiny som sa s tmy babrala.. ale dalo sa a kupila osm si priesvitny kalciovy lak. ale zatial nepomaha.. mamisch moc znicene.. lamu sa ale aspon nevidno ake bolo zosuchane...
ja som s tym vzdy mala problem, lebo som nemavala cas chodit si ich pravidelne doplnovat. No a vzdy som mala este kusky lepidla na nechtoch, ktore som si jemnym pilnickom zosuchala dole a nechty boli okey :) akurat, ze samotna procedura nasadzania gel. nechotv ich nici, takze ten necht budes mat tak ci tak tenci.