Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstranenie gelovych nechtov

zajo_smejo

Tiež som sa po 4 rokoch nosenia gélových nechtov rozhodla ich vzdať. Za posledný rok som vymenila niekoľko nechtárok a ani s jednou som nebola spokojná. Gél veľmi rýchlo stratil lesk, z bokov sa odlupoval ba dokonca sa mi lámali nechty aj s ním.
Tak som to uťala. Starý lak som si nenechala zbrúsiť, pretože by mi nechty zostali veľmi tenké a citlivé .
Kde mi to išlo som si starý gel so špachtľou odlúpila a zvyšné postupne nechávam vyrásť. Za 4 mesiace mám už takmer svoje nechty, zostáva len zničený konček. Myslím, že do gélu tak skoro už nepôjdem. I tak sú teraz moderné vlastné, krátke nechty nalakované sýtym lakom. Takže využívam možnosť striedať laky a farby tak často, ako sa mi páči .

tina778

ahojte
chodim na gelove nechty, ale teraz na zimu som si ich dala dole
chcela by som si ich robit aj doma sama, ze by som si nerobila spicku ale len gelom spevnovala svoje nechty a potom nalakovala
da sa to?
co si mam na to kupit aka uv lampa mi staci lebo je ich vela na trhu a gel ktory?
dakujem

kitylity

Ja mam 1 otazku...V sobotu som si dala spravit gelove nechty a uz su dole prave som si ich dala dole...Vsimla som si ze na ukazovaku sa mi pod gel zboku ako keby dostal vzduch trosku nebolo to moc vidiet skusila som tam pichnut ihlua bolo to tak a normalne sa mi cely necht dal opatrne podobrat mam namysli ten gel a lahko sa odstranil ziadne pilnikovanie...a tak som ich odstranila vsetky....skoda penazi
Bola to podla vas nekvalitna praca ked sa to dalo tak dobre dat dole?Nemala somtam bublinky proste akoby zboku sa tam dostal trosku vzducha gel sa trosicku oddelil...

petka333

baruska, klikni na dama.cz a tam medzi krasou a kozmetikou najdes diskusiu nechtarinky so slovenska a ziskas vsetky odpovede na otazky

ikkkuska9966

ohhh sesi dakuuem pomohla si mi lebo uz tizned to mam doma a tizden hladam po internete odpowet a nic dakujem mas to umna heeeeee prajem stastny novy rok 2010

Sesi

Ikkuska..samozrejme ze ho mozes dat do lampy,nato ten palec skusobny je..Neboj je to len UV lampa a UV ziarenie..z prstom sa ti nic nestane

ikkkuska9966

Ahojte mam taku prozbicku dostala som celu sadu gelovych nechtou cele studio ale jedna taka vecicka ze dostala som aj skusobny prst na ktorom si viskusam ako sa to robi ale newem ci ho mozem vlozit do UV lampy ci sa mu nieco nestane plsssss odpowedajte je to premna duolezite dakujem

Báruška

aahoojte baby, najde sa tu dievča, ktoré robí nechtíky a ma v tom aku takú prax?pretože sama som si začala robit nechtiky...a viem ohladom toho vše ale mam nejaké nejasnosti a potrebovala by som rady..velmi pekne dakujem...čakam :D

angi07

Ahoj, a aké riedidlo používaš pod alobal? je veľa druhov.Ja som to skúšala s nail off, ale ten je len na odstránenie typu. Takže som nepochodila.Ďakujem.