Dobrý den ..chcela by som sa opytat že čo mam robit lebo ja už wazne newiem...mam 15 rokov (o 3 mesiace16)..a som hrozne chuda...meriam 172cm a vazim len 46kg...ale pritom praweže vela jem...az nadmieru vela . niektory ludia nechapu ze kde to do mna ide ked som stale taka chuda...no nič nepomaha..poradte prosim co by mi pomohlo aspon trošicku pribrat..wopred dakujem
Mam 15 a som hrozne chuda
mno ja papam naozaj moc vela, minule somm bola na obede pri babke, tak sa cudovala ze spapam viac nez ona a dedo .... niekedy aj dve velke chody si dam za sebou a nie a nie pribrat, priatelovi sa to tiez nepaci...
s tymi injekciami mate nejake skusenosti?
elisa_bone..to ako si mysois ze 2 rozky a toot crievko lentak na posedenie je vela?..ako podlamna tojetak normlane tak naprikladja nemam problem spapt narazpo sebe 4 velke kusky chleba so syreckom a potomeste hladam nejake to jablko..ako fakt mozem jest vela nepriberiem alemytomame v rodine mamka aj ocko vsetci sme stihly ..a takisto som bola na vystereni stitnej zlazy y nic takze vsetko v pohode..mame taky metabolizmus
monica gazpio..noo som počula o tych injekciach..aa to kolko by som ich mala zobrat??...a nepriberiem az welmi??
ahojte tak to mate este celkom ok moja vaha je 34-35kg pri vyske 165cm...:-( a to jem tiez vsetko co mi pride pod ruku, nemam problem zjest len tak na chut dva rozky a cele crievko pecenovky...
skuste tu napisat vyse jedalnicky nech si aspon mozem porovnat ci zjete aj vy tak alebo este viac
ja mam 24r a vahu 48kg, mame to dedične v rodine. mala by si ist k obvodnemu nech ti urobi vyšetrenia aj ja som bola- bral mi krv, poslal ma na vyšetrenie so štitnoun žlazou ale nic mi nezistili žiadnu poruchu, mam viac jest a posilovat aby som nabrala svalovu hmotu.aj ty by si mala ist na vyšetrenie
Ja mám 170cm a 51kg..a som spokojná..ale tiez možem jest kolko len chcem a vsetko co len chcem a nepriberiem.
vysetrenie u endokrinologa
monica gazpio,nehádž flintu do žita,nie všetkým chlapom sa páčia superštíhle chudunke ženy,kt maju 50kg.moja je priatelka ma 170cm a 59kg a je to krásna zmyselná žena a má krivky na správnom mieste.takže každý má iný vkus.
baby,viete kolko bab vam zavidi vas metabolizmus?ja sa na svojej postave pekne namakam,aby bola stihla a takych je nas vela(171cm a 53KG).ak chcete pribrat plnotucne acidko banany.
ja to mam zase naopak ked mam velky stres tak nejem a len chudnem ako aj teraz...preto mam taku vahu aku mam a aj take miery....