Problémy s potratom

kikinka123

co ked ta zena citila hnus a odpor? ani potom nema pravo rozhodnut sa ze "dieta troch otcov" nechce mat? ani vtedy antipotrat?

antipotrat

vareska tým neútočím na tvoju mamku veď jej môžeš byť vďačná, že "to" nespravila.
Píšeš, že by si nešla tak prečo to podporuješ. Keby sme my, čo by sme na ňho nešli nepodporovali tie čo idú - len tak, tak možno by boli trochu "prinútené" zamyslieť sa nad tým.

vareska1

antipotrat, vies, kolko by bolo ciernych potratov, keby boli zakazane a kolko zien by umieralo? Ja som zase proti umelemu oplodneniu, lebo sa mi ukrutne prieci myslienka, ze mam niekde v mrazaku 5 embryi. Co tie zeny neurobia z toho velkeho sebectva...

danuska123

vareska, prepac nato, ze si dospela a vydata dokazes sa vytocit a takto spravat:)tvoja slovna zasoba a ucta k ludom, co su ineho nazoru ako ty, len ty to nevies prijat hovori o vyske tvojej intelektuality.

antipotrat

je to presne to isté... a nech tá žena berie ohľad na to dieťa a na jeho život nie len na seba.
čo cítila tá žena keď bola pri jeho splodení?

vareska1

antipotrat, vies, ja som bola planovana, tak moju mamku z toho vynechaj. Ved pisem, ze by som na potrat nesla ani som nebola, tak co?

vareska1

krajinecka, predstav si, ze som dobry clovek - mam uz po 30tke, este som neplanovane neotehotnela a na potrat by som nesla, lebo som stastne vydata. Nastastie som nebola v crieviciach dievcat, ktore sa museli rozhodovat nad niecim takym, tak nie som hovado, aby som ich sudila a to svoje halo si niekde strc. Ty si akoze dobra, lebo si proti potratom? Nezazila si, tak drz pusu.

kikinka123

baby a ked ste take zastankine nezaujima vas co citi ta zena? ona nema pravo na svoj zivot a svoje rozhodnutie? nemyslite ze je napr. lepsi potrat ako ked nejaka zena po porode uz zdrave a zive babatko zabije/odhodi? nie je to horsie?