Ženy, ktoré ste boli na potrate prosím poradte či ste mali nejaké komplikácie ako napríklad neznesiteľné bolesti v podbrušku. Ja ich mám a neviem či to je slepé črevo alebo nejaká komplikácia.
ty kokos ja vobec nechapem,preco sa tu vyjadruju k danej teme tie,ktore tu nemaju co hladat!!!! SANDRIA chcela poradit od tych,ktore to naozaj prezili...a vobec nepotrebuje tie sproste nazory....od tych dalsich,ktore to nezazili na vlastnej kozi a nechapu ,ze zivot prinasa aj uplne ine starost....!!!!
kikina123,smutok ...a tie ostatne,ktore ste rozumne....vertye,tiez mamm svoje skusennosti a suhlasim s vasimi nazormi.
vies co ja som za potraty... ci uz boli zeny znasilnene a inu nan, alebo maju nejaky iny hlupy dovod z vlastnej sebeckosti, nech nan idu... tisickrat lepsie ako chladna vychova k dietatu ktore bude trpiet cely zivot tym ze je nechcene... a viac s tebou nediskutujem, pretoze ti ani nie si clovek, chyba ti totiz ludskost a empatia... bijes sa za prava nenarodenych deti a obhajujes ich pocity ale nesnazis sa ani len pochopit co citi taka zena...
kikina, to si len ty myslíš, že to je jediný dôvod prečo na potrat ženy idú... Áno vyjadrím sa, nemám dôvod nevyjadrovať sa k tomu. Keď ide o znásilnenie tak samozrejme, že potrat neodsudzujem. Keď sa niekto bije za život dieťaťa tak je to kvôli ženám ktoré ho nechcú z vlastnej sebeckosti, alebo z nejakého blbého dôvodu.
kikina, ale aspoň že si to ľutovala... a raz to ešte určite príde... a určite to v kútiku duše stále ľutuješ... keď ťa prejde rozčúlenie nadomnou, tak to budeš ľutovať ďalej... ale čo už
antipotrat jasne ze sa bavime o znasilneni... ved sa bavime o potratoch a to je jedna z pricin preco nan zeny idu... alebo k znasilneniu a naslednemu potratu sa nevyjadris?
suhlasim so smutok... do diskusie som sa zapojila preto, aby som sandrii odpovedala ze bolesti som nemala a mozno preto aby som sa porozpravala o pocitoch so zenami co si tym pre nieco museli prejst... nehovorila som o tom cele roky, zacala som az nedavno a naozaj mi po par rokoch bolo luto co som spravila ale ako tak citam co pise antipotrat, priam vo mne kypi zlc a citim nehorazny hnev a vies co - nie nelutujem to... v tomto momente po tvojich nazoroch antipotrat mi to nie je luto... a tie k...y ma dojali... podla tvojej mienky a meritka k nim patrim tak sa este viac do mna obuj a urazaj ma lebo som sa rozhodla ako rozhodla a v TOMTO MOMENTE po precitani tvojich nazorov to nelutujem...
...sandria....ja som bola tiez na UPT,vobec nebanujem,kedze mam uz 2 deti a je mi uplne sumak ,ake odozvy tu budu.Ja osobne som "PO" sla fakt na druhy den do prace,vobec nic mi nebolo,ziadne bolesti,tlaky v podbrusku a tak....
hm...teraz tak rozmyslam,co mas na mysli pod pojom potrat?...Samovolne,alebo umelo preruseny????To je tiez mozno rozdiel.
smútok... neboj bude... bude len po tebe a jeho otcovi :) ale len keď si ho necháš..... čo je asi málo pravdepodobné, takže nebude po nikom..... bude v koši...............