ahojte. chcem sa spytat.. na pate sa mi spravil taky maly tvrdsi vyrastok... aaa vnutri su asi 4korienky. s verrucami mam skusenosti, pred tym mi ich chirurgicky odstranili. avsak tato je este velmi mala. tak sa chcem spytat. ci na to existuju nejake kremiky, ktore v takomto rannom stadiu su naozaj ucinne. prosim piste ti, ktori mate s tymto skusenosti a zahojilo sa vam to..dakujem
Bradavice?? a čo ja som ježibaba??:(:(:(
jedine co mi pomohlo v 2 rocnom boji s bradavicami boli HOMEOPATIKA. nic ine a to som bola u dermatologa asi 100x. klasicka medicina si s nimi nevie poradit. je to virus a ked mi ich vyrezali, zasili, vypalili, spravili sa znovu a vo vacsom mnozstve, lebo koren zostal. bradavice, ak su vo vacsom mnozstve, sa daju liecit iba zvnutra, nie zvonku
ten austrálsky olej pomáha,je dobrý,ale pomáha aj okg gel .
Ahojte,
treba posilnit imunitny system, bo bohuzial, ked sa raz papilomavurs dostane do oragnizmu, da sa ho iba potlacit, nie vyliecit...mne pomohlo prave to, e som obmedzila v strave jedla, ktore potlacaju liecenie v tele > cukor a sol, pila som zihlavovy caj> cisty krv, obmezdila cokoladu a natierala ich propolisom.
dalsi napad??:(:(
fuha.. svedske kvapky? a to si si dala na nejaky tamponik a prilozila, zaujimae. o tom som este nepocula:)
kometa mne na bradavice pomohli svedske kvapky a mala som ich na pravom chodidle a bolo to 10 rokov dozadu a od vtedy sa mi nevytvorili nove
moj problem bude asi v tom mase:(
KOMETA
skus si to potierat aj mliekom z LASTOVICNIKA,alebo PUPAVY...
daj si do googla ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE tam si najdes pre seba velmi dobre rady...
Tie paradajky alebo uhorky nie sú moc vhodné. Vyber si zásadotvorné zeleniny, ktoré zabránia prekyseleniu a tým i množeniu vírusov. To sú zeleniny domáceho pôvodu ako redkvičky, mrkva, cibuľa, kaleráb, pór,....
No a silne obmedzuj bielkoviny z mliečnych výrobkov a mlieka, mäsa, vajec.