Bradavice?? a čo ja som ježibaba??:(:(:(

Príspevok v téme: Bradavice?? a čo ja som ježibaba??:(:(:(
kometa

ahojte. chcem sa spytat.. na pate sa mi spravil taky maly tvrdsi vyrastok... aaa vnutri su asi 4korienky. s verrucami mam skusenosti, pred tym mi ich chirurgicky odstranili. avsak tato je este velmi mala. tak sa chcem spytat. ci na to existuju nejake kremiky, ktore v takomto rannom stadiu su naozaj ucinne. prosim piste ti, ktori mate s tymto skusenosti a zahojilo sa vam to..dakujem

kometa

no tak to je báječné:D akokeby som už nejaký zákrok neprežila..:).. mno.. tak neviem.. je tam 6náplastii.. tak uvidime.. dufam ze ano. lebo je to uplne malicke este len. ale liecit som zacala cim skor. . a k jedalnicku.. ja jem samu zeleninu.. staaale.. kazdy den musim mat salat. paradajky alebo uhorky..

PharmRamon

Daj vedieť či pomohlo, dobre?
Ak nezaberie oťuknem tie bradavice viac
a skúsim ti nájsť ešte iné riešenia ako operatívne a bolestivé zákroky.

- mira

Bradavice sa tvoria ľuďom, ktorí jedávajú priveľa bielkovín, resp. priveľa jedla vôbec. Takže si uprav jedálniček, daj tam zeleninu a nebudú sa ti tvoriť.

PharmRamon

Ahoj, určite náplasť s kyselinou salycilovou, ktorá je účinným antiflogisttikom (protizápalový účinok)
Bradavice spôsobuje HPV vírus preto sa skús pred ním chrániť preventívne pretože sa môžu objavovať ďalšie bradavice, už si ale určite bola poučená.
Tak veľa šťastia.

alzbee

Ahoj. Ja sice s takymi bradavicami nemam skusenosti, ale vraj je na to dobry Tea tree olejcek, ktory sa da normalne kupit aj v lekarni.
tu je o nom viac:
www.australian-bodycare.sk