ahojte. chcem sa spytat.. na pate sa mi spravil taky maly tvrdsi vyrastok... aaa vnutri su asi 4korienky. s verrucami mam skusenosti, pred tym mi ich chirurgicky odstranili. avsak tato je este velmi mala. tak sa chcem spytat. ci na to existuju nejake kremiky, ktore v takomto rannom stadiu su naozaj ucinne. prosim piste ti, ktori mate s tymto skusenosti a zahojilo sa vam to..dakujem
Bradavice?? a čo ja som ježibaba??:(:(:(
no tak to je báječné:D akokeby som už nejaký zákrok neprežila..:).. mno.. tak neviem.. je tam 6náplastii.. tak uvidime.. dufam ze ano. lebo je to uplne malicke este len. ale liecit som zacala cim skor. . a k jedalnicku.. ja jem samu zeleninu.. staaale.. kazdy den musim mat salat. paradajky alebo uhorky..
Bradavice su virusoveho povodu, cize neviem, ci to ma nieco spolocne s jedalnickom...
Bradavice sa tvoria ľuďom, ktorí jedávajú priveľa bielkovín, resp. priveľa jedla vôbec. Takže si uprav jedálniček, daj tam zeleninu a nebudú sa ti tvoriť.
okejj kupila som si dneska naplast so salycilkou tak to odskujsam:)
este niekto? prosim?
Ahoj. Ja sice s takymi bradavicami nemam skusenosti, ale vraj je na to dobry Tea tree olejcek, ktory sa da normalne kupit aj v lekarni.
tu je o nom viac:
www.australian-bodycare.sk