Moje cvicenie:)

Príspevok v téme: Moje cvicenie:)
majuska125

Takze cvicim preto,lebo am to strasne bavi a bez sportu by som bola nicim,ale samozrejme,ze chcem aj schudnut,lebo ako so prestala sportovat aktivne som riadne pribrala,a vobec niesom psokojna so svojou postavou.Zacala som behavat 4 krat do tyzdna po 30min,to je vlastne kazdy druhy den ten den ked nebeham by som chcela si dat 3krat po 10min svihadlo,a na spevnenie svalov kalanetika,v lete uvazujem ze zacnem chodit do posilovne aby sa mi vyplnil dako cas a aby som bola stale fit:)a v septembri by som chcela aktivne sporotvat o5,ale wobec newiem aky sport,ci by ma este zobrali ked mam 17 a tak

max.gluteus

sweet_lolitta: Tak to je dobre co sa dalo cakat podla tvojich odpovedi je vidiet ze kasles na inych co si myslia. Inak skor som sa stretol s tym ze sa ma spolupracovnici snazia napodobnit, priklad jedavam vecinou tuniaka z ryzovymi chlebykmi a sranda na tom ze uz nie som sam co to je uz je nas viac presne styria.

max.gluteus

sway: Venujes sa fitness? Pretoze tvoje rady su ubdivuhodne. Mozno by som to nevedel ani lepsie napisat. Rada pre sweet_lolitta myslim si, ze sa az moc obmedujes v jedlach a tvoja vaha mi nejako nesedi to chce foto okrem toho mas v plane uplne sa vyrisovat?

sweet_lolitta

inac s tymto som sa stretla aj ja, ze ludia sa hanbia jest nieco malo cool pred inymi :D
ja si v pohode do roboty nosim jedlo, teda vareny obed a kaslem na inych.

max.gôluteus

Tebe je blbe vytiahnut plnohodnotne poobjednajsie jedlo? Si robis snad prdel ty sa staras o to co si o tebe iny myslia co jes? Ja jedavam na ranajky napriklad kuracie prsia z ryzou na desiatu si dam tuniaka z ryzovymi chlebami na obed si dam zase kuraci steak a vies co, kaslem na inych co si myslia ide o mna a o to ako budem ja vyzerat okrem toho viem ze ma to chapu a nikdy som sa nestretol z blbou poznamkou ze preco preco jem tolko bielkovin.

sweet_lolitta

sway, ja som priamociara vo vyjadrovani, takze si nedavam pozor, co a hlavne AKO hovorim, no s mojimi reakciami som to nemyslela zle, inak by som ich ani nepisala :)
No to by si ma musel vidiet, aby si posudil, ze ci mam este nabrat tych 7 kil, lebo ja som pred dvomi rokmi vazievala tych 60 kg, no akonahle som zacala sportovat a prestala mi chutit fastfood strava, som za necely rok schudla na tych 54 kg a tie si drzim. Ja si myslim, ze chudnut uz naozaj nemam, ale chcem spevniet este viac, strasne sa mi pacia tela beachvolejbalistiek :D bola som v zime na operacii a odvtedy to viac flakam, kedysi som chodila pravidelne kazdy treti den do posilky a v lete skoro kazdy den korculovala a bola som pevna a jedla absolutne hocico a to by som chcela vratit.

majuska125

no wed toto,len ja vobec newiem o nicom tu v mojom meste,bola som sa pytaj ale to uz nemozem chodit,tak newiem skusim skor tanec od septembra sa prihlasit.Neviem ale ak si videla kalanetiku knihu tak tie vysledky ako stoja za to tam boli fotky ze po kolkych lekciach a to uplne rozdiely uz po 4lekciach

sway

majuska125
Ved 55 na 160cm je fajn cislo:-)Len to asi chce spevnit a "vymenit" tuk za nejaky ten sval a mozno stiahnut centimetre.Behaj co najdlhsie,kludne aj hodinu,ked budes vladat.Na zaciatok ti bude stacit tych 30 minut,ale pridavaj.Neviem,ci kalanetika je to prave orechove,najkrajsiu postavu maju prave ludia,co chodia do posilnovne.Stravu zatial nechaj taku aku mas snaz sa pridavat bielkoviny a vyhybaj sa rychlim cukrom.A naj by bolo,keby si si vybrala nejaky sport,co ta zacne bavit a vydrzis pri nom dlhodobo,potom sa bude pekna postava lahko udrzovat:-)