Šibe mi!

Príspevok v téme: Šibe mi!
Crazy

Ahojte baby, mam strasny problem. Mam priatela dva a pol roka mame fajn vztah byvame spolu, a vsetko je OK, je zodpovedny dobry a viem si s nim predstavit aj zvysok svojho zivota. Lenze.....

....Tento moj priatel ma par blizkych kamaratov, a su nasi partaci, s ktorymi chodime casto von a sem tam na nejake zatahy a tak. Som sama baba v partii. Vzdy ked niekam ideme tak idem s nimi len ja. Dost som si na to zvykla a som tak rada. Lenze priatel ma jedneho najlepsieho kamarata a posledneho pol roka mi uplne sibe na hlavu, lebo po nom nenormalne tuzim. Ako nie ze vztah, ale strasne ma sexualne pritahuje a neviem co mam s tym urobit. Je s nami dost casto hlavne takto v lete ked chodime s jeho psom von a tak. Stale ho mam na ociach a sibe mi, a najhorsie je na tom to, ze nanho ZIARLIM! Ked sme niekde vonku, alebo na diskoteke a staci len ked sa rozprava s nejakou babou tak ma ide roztrhat... Je to normalne? Stalo sa to aj vam? Prosim poradte nejako, som zufala, a priatelovi to nemozem povedat, lebo je to jeho naj kamos... Staci len ked sa ma chyti tak mnou prechadza elektricky prud :( (Alebo ked sme na diskoteke a mame vypite a nieco mi sepka do ucha tak idem normalne odpadnut)Som v prdeli... Ale nie je to o laske, len o tej nenormalnej pritazlivosti a ziarlivosti.. Pre vasu informaciu mam 20 rokov... Dakujem za vase reakcie...

severanka

Crazy: úplne viem o čom hovoríš... presne toto isté sa mi stalo... ako som to vyriešila? no ono sa to vyriešilo samo... už sa nebavíme s tým kamarátom, ale nijak to s týmto nesúviselo.. ale hej, aj mňa veľmi priťahoval, a pritom o nič nešlo, jednoducho, elektrický prúd... úplne chápem, presne si to vystihla... neboj, ono ťa to prejde postupne určite... drž sa

sway

Tak ty si musis rozmysliet o co ti ide:-)Ak si nevyburena,tak zatial kasli na frajerov,lebo ak sa to ten tvoj dozvie,asi bude na par mesiacov "sklamany",ja som od 18 do 20 si najviac uzivala slobodu a nemala som vaznych frajerov,teraz mam vztah a stale si myslim,ze je skoro,aby to bol ten posledny:-))Ale aspon viem,ze nechcem podvadzat.Na druhej strane viem,ze keby som chcela niekoho ineho,tak by som sa nebranila,ale asi by som dala zbohom priatelovi:-)

darika

Crazy,ty si ale asi nepochopila,ze ja som to myslela inak ako si ty pochopila.Precitala si si,co si napisala naposledy?Vsetko len on.On chcel...Kvoli nemu si urobila...Ty robis len to,co on chce?Na kamaratky sa vykaslat kvoli priatelovi je sice mile gesto,ale vidis,ze nik ti neostal.A teraz tym,ze ste spolu stale,sice svojho milujes,ale pritahuje ta jeho kamarat.Nemali by ste byt spolu tak moc,len aby ste sa nezunovali.Len o to mi islo ti napisat.Ak ale mas uz nieco vyparatit,urcite to nerob s jeho kamaratom.Moze to skoncit tak,ze ti ozaj neostane nik.Uhni si mimo,aby mevedel nik.

Crazy

Sway no neviem ci by som dokazala len tak odhodit dva a pol rocny vztah vies... Priatel pre mna vela urobil, len proste mam chut si uzit.. Neviem preco. ASi preto ze som este mlada na vazny vztah, ale nechcem onho prist.. :( Som na hlavu :)

Crazy

Darika len toto som chcela, ze nehovor mi ze nedavam priestor priatelovi ked on chce byt stale somnou, on chcel aby som sa k nemu nastahovala a kvoli nemu som sa vysrala na vacsinu mojich kamosiek... Lebo som travila vsetok cas s nim. Kvoli tomu ze on to tak chcel.. Takze vies nie je vsetko tak ako si myslis.. On chcel aby som s nim chodila von a tahal ma medzi jeho kamaratov a kamosky.. :)

sway

iman

No, zváž či to všetko stojí za to. Len tak si predstav, že by si ho podviedla,a všetko by prasklo čo by urobil tvoj priateľ a čo by urobil tvoj kámoš? Kto by ostal pri tebe? Ak ti ide len o sex tak si zafantazíruj, to nikomu neuškodí. A neverím, že ten tvoj kámoš necíti, že ťa priťahuje. Možno sa s tebou len zahráva. Ak máš svojho priateľa rada, tak na kamoša zabudni a pokial sa dá obmedz stretnutia s kamošom. Ale ak je pre teba prednejší sex pred dobrým vzťahom,tak odpoveď veľmi dobre poznáš

sway

Kludne si uzi s kamaratom,aj keby sa to priatel dozvedel,naco byt od 18stky v jednom vztahu,ked mas chute na inych:-DAlebo sa vyblazni s niekym inym poza partnerovym chrbtom:-))