Ahojte baby, mam strasny problem. Mam priatela dva a pol roka mame fajn vztah byvame spolu, a vsetko je OK, je zodpovedny dobry a viem si s nim predstavit aj zvysok svojho zivota. Lenze.....
....Tento moj priatel ma par blizkych kamaratov, a su nasi partaci, s ktorymi chodime casto von a sem tam na nejake zatahy a tak. Som sama baba v partii. Vzdy ked niekam ideme tak idem s nimi len ja. Dost som si na to zvykla a som tak rada. Lenze priatel ma jedneho najlepsieho kamarata a posledneho pol roka mi uplne sibe na hlavu, lebo po nom nenormalne tuzim. Ako nie ze vztah, ale strasne ma sexualne pritahuje a neviem co mam s tym urobit. Je s nami dost casto hlavne takto v lete ked chodime s jeho psom von a tak. Stale ho mam na ociach a sibe mi, a najhorsie je na tom to, ze nanho ZIARLIM! Ked sme niekde vonku, alebo na diskoteke a staci len ked sa rozprava s nejakou babou tak ma ide roztrhat... Je to normalne? Stalo sa to aj vam? Prosim poradte nejako, som zufala, a priatelovi to nemozem povedat, lebo je to jeho naj kamos... Staci len ked sa ma chyti tak mnou prechadza elektricky prud :( (Alebo ked sme na diskoteke a mame vypite a nieco mi sepka do ucha tak idem normalne odpadnut)Som v prdeli... Ale nie je to o laske, len o tej nenormalnej pritazlivosti a ziarlivosti.. Pre vasu informaciu mam 20 rokov... Dakujem za vase reakcie...