Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ak funguje vsetko okrem...

Príspevok v téme: co ak funguje vsetko okrem...
femme

Mam 28,dlhodoby vztah a dlhodobo trpim nedostatkom sexu.Moj priatel je skvely a hodime sa k sebe vo vsetkych sferach zivota,nezhodneme sa vsak v naruzivosti ani potrebe milovat sa.Som absolutne otvorena zena schopna rozpravat sa o vsetkom,vyskusat nove veci,ale on ich bohuzial nevyzaduje.Som mu sedem rokov verna a sedem rokov sa snazim postupit niekam dalej.Velmi ho milujem a nechcem byt s nikym inym,ale naozaj uz to niekedy nezvladam.Ako by ste to riesili vy?Mate niekto podobnu skusenost?Dakujem.

femme

Mat pocit,ze davas aj beries rovnako sa asi postasti raz za zivot a mam pocit,ze o tom je aj ta prava a jedina laska.
Su ale rozne druhy lasky a nemusia byt horsie...len su ine.

brunca

a ja som uz prestala davat a zacala som si brat to co chcem. aj ked najlepsie je davat aj brat.ale nie vzdy je to mozne.

femme

individual ja mam niekedy pocit,ze muzi a zeny si nerozumia vobec a ani si nemozu.Ak funguje jedna vec,potom chyba ta druha.Casto sa bojim-ci bude priroda a pudy silnejsie ako ja,alebo vo mne zvitazi zdravy rozum.Kazdy si berieme co potrebujeme a casto zabudame na to,co by sme mali davat.
Ja zatial davam...
Mam este jednu otazku pre vsetkych-Ako casto sa bozkavate s partnerom?(nemyslim bozk na privitanie a rozlucku)Dakujem

individual

ach jo, ani nevies co by som dal za to aby som si nasiel babu co mi aspon trochu viac rozumie.. s moja terajsia je so mnou len kvoli sexu :( ja ocakavam od vztahu cosi viac, no jej staci len to..

femme

Dakujem za reakcie a nazory.O tom,ze ma moj priatel miluje nemam pochybnosti,takze si ani nemyslim,ze by ma chcel donutit rozist sa s nim.Ako zena samozrejme podlahnem niekedy dojmu,ze mu na mne teda nezalezi a nemam ma rad,ale jeho ciny v nasom beznom zivote dokazuju opak a on je velmi milujuci a starostlivy partner.Naozaj je problem len s frekvenciou a intenzitou sexu.

sin

femme:
No mna tak napada vies co? Ze on ma z toho nejake komplexy. Neviem...mozno ked sa mu postavi, tak ho to boli, alebo ma smiesny tvar, alebo rozne ine veci ktore chlapa dost ubijaju a su z toho zenchuteny. Skus nieco vypatrat v tejto oblasti. Ale to ja len tak.. dobry lov ;)

brunca

tak to bolo vazne tvrde co ti povedal az sa mi zda ze ta chce donutit opustit ho.nepoznam chlapa ktory by rad nevyskusal nove veci, aby to klapalo v sexe.teda ak ma zaujem aby to klapalo s tebou. len aby to on neriesil nejak inak. dufam ze sa neurazis. neviem ako to chces riesit. a je medzi vami este laska? lebo ak to neklape v sexe tak aky to ma vyznam?

dunka

Na tvojom mieste by som velmi silno začala premýšľať o vašom vzťahu.
Ty ho hladkáš a mazlíš a on ti svojim náhlym smädom jasne dáva najavo, že nestojí o teba ako o ženu. Myslím si, že si to vôbec ani neuvedomuje. A čím bude starší,bude to len horšie, budeš pre neho len spoločníčka, vôbec nie milenka pre život. Žiť s mužom bez vzájomného prejavu lásky, túžby a nehy nestojí za nič.Chvala Bolu to mám už za sebou.Vôbec sa nedá urobiť jednoznačný rebríček, čo je pre vzťah dôležitejšie. Ak je pre teba sex dôležitý vo vzťahu, tak je na rovnakej úrovni hodnôt ako všetky ostatné hodnoty. Možno by sa mohol zbadať, ak by si sa tak isto začala správať aj ty.
Ak by si ostala chladná, možno by mu to došlo (ak je chytrý). A to, že muž je unavený a vystresovaný neznamená, že by namal chuť na sex. Zo skúsenosti viem, že chuť má aj taký chlap, v podstate kažký, len sa u nich stáva, že majú problém udržať erekciu. Ale to je už iná kapitola.