Skodlive probioticke bakterie

dancaBB

tak mas dobru imunitu...lenze ja ked som mavala hnisave anginy tak bohuzial to ti nic ine nevylieci len antibiotika..aj keby si sa posrala a neviem akymi doplnkami pchala, tak skoncis akurat tak v nemocnici...je ine mat chripku a je ine mat zapaly...to nemozes porovnavat...a je ine mat nejake vazne ochorenie

RNG

elvie, je plno vyrobcov potravinovych doplnkov, ktori sa neradia vobec do farmaceutickeho priemyslu a nepouzivaju ziadne chemikalie ani chemicke procesy na vyrobu doplnkov.
Probiotika a enzymi je velmi specializovana laboratorna produkcia, povodne to bol len potravinarsky priemysel, ktory sa tym zaoberal(kvasinky atd)
Teoreticky sa da cimkolvek predavkovat, ale prakticky, kedze mame v crevach vyse 1000 miliard bakterii tie niekolkomiliardove kapsule nas rozhodne nemozu predavkovat.
Co sa tyka vyberu roznych, zatial sa davaju do probiotickych doplnkov len uz davnejsie zname uzitocne probiotika, nie vsetky mozne.
A keby niektore poskodili zdravie, prislusny vyrobca(teda aspon v USA) by bol okamzite sudeny.
Na probiotika, ktore su predavane ako potravinovy doplnok totiz nemozu byt ziadne skodlive nasledky, tak zneju pravidla hry.
Ked su ale predavane ako liek a vyrobene farmaceutiickym priemyslom, pravidla su ine. Vtedy staci dokazat statisticky, ze ich uzitocne nasledky su statisticky vacsie, ako ich skodlivost.

dancaBB

ale moja mama za to nemoze..narodila sa s urcitou poruchou..a nemoze za to nikdo..a moja mama robi vsetko pre to aby jej bolo lepsie, ale to jej zdravie nikdy nevrati..uz jej to ide len dolu vodou...

ja viem, ty si mi tvrdila ze sa snazis zdravo stravovat, ale bohuzial to neni vsetko...vyjdi si na ulicu a nadychni sa toho super vzduchu plneho vyfukov, chod si sadnut do prefajcenej restikx a kup si kozmetiku a zas len chemia..bohuzial taky je svet..vo vsetkom je chemia..
to neni len o liekoch a o strave

Mimi323

Danca, ja som nemala chemicku tabletku v ustach dobrých 10 rokov, takže naposledy v detstve. A predstav si že mi nič vážne nebolo. Tuto zimu som mala jeden deň horučku 40, ale viem, že si za to môžem sama, lebo som bola po darovani krvi a išla som medzi veľa ľudí, kde som chytila vírus, lebo som bola oslabená. Ale na druhý deň som bola OK a to vďaka doplnkom.

Mimi323

Danca, robim všetko preto, aby som chora nebola. Veď o to ide. Aj moja mama preživa na liekoch ale viem, že si za to može sama životným štýlom a stravovaním. Chcela by som jej pomôcť, ale nedá sa, je už veľmi neskoro a navyše ak nechce zmeniť svoje zasady, tak sa to ani nedá.

dancaBB

mimi ale tebe este jednu vec poviem : nieze by som ti to priala, ale som zvedava ze ked raz ty budes raz chora alebo nebodaj tvoje dieta, ze ako sa budes pozerat na lieky..
mozno by si to brala inak, keby tvoja mama prezivala len na silnych liekoch, ako ta moja..lebo keby ich nema tak tu uz neni...mozno by si sa na to pozerala z uplne inej strany

dancaBB

ked nechcete aby vam nieco skodilo, tak hladujte a mate..

vzdy sa najde nieco co je pre niekoho skodlive, uz to pochopte....kazdy clovek je iny a kazdy reaguje na rozne veci inak...to keby mam mysliet na vsetko, o com sa hovori, ze sposobuje rakovinu alebo inu vaznu chorobu, tak budem cely zivot pit len cistu vodu...a nebudem pouzivat ani kozmetiku, ani nebudem chodit na ulicu, lebo vsak vyfukove plyny su vsade naokolo..

teraz je vo vsetkom ale vo vsetkom chemia, vasimi polemikami to nijak nezmenit, musite sa s tym len zmierit...
keby sa mate stale zamsylat co je zle a co neni zle, tak nic cely zivot nerobite iba toto

[zruseny12]

tak ja som niekde citala,ze aj napr.zaludok sa moze prederavit/NAPR.VRED TO MOZE SPOSOBIT/ a obsah zaludka moze prenikat do krvi atd.dalej do tela...tak mozno aj tie probiotika,ked je crevo velmi poskodene,tak sa to moze stat...
inak citala som,ze crevo ma SAMOUZDRAVOVACIU SCHOPNOST,KAZDYCH 72HOD.sa uzdravuje,alebo tak nejak...