dancaBB, ja pouzivam, a vsetci v mojej rodine a okruhu znamych len prirodne prostriedky na liecenie uz vyse 16 rokov.
Samozrejme sa nejedna o cesnakovy olej, ale o velmi silne antimikrobialne latky, klinicky ucinne.Tj preskusane aj in vitro(tj v petriho miske na roznych kulturach) aj in vivo tj najprv na zvieratacj a potom aj na ludoch. Osobne skor doplnky nepouzivam, nez su schvalene ako potravinove, tj zarucene neskodne a nez viacero lekarov, co ich pouziva na svojich pacientoch napise o nich v svojich periodikach. Potom sa ich odvazim pouzit aj na sebe, a ked aj na mne a mojej rodine pracuju, napisem o nich aj sem do fora.
Lebo nemozem ocakavat od lekarov, co sa s tym nezaoberaju aby to propagovali, skor naopak.
V prirode su latky silne antibakterialne, silne antiviralne,protiplesnove, antimykoplazmicke, antiparaziticke atd. Tj dnes sa da vsetko liecit aj potravinovymi doplnkami, ked vies ktorymi na co a v akych mnozstvach.
Samozrejme na vyrobcov potravinovych doplnkov sa nemozes spoliehat, ze ich navody na flaske su klinicky ucinne.
Preto az 95% doplnkov je viacmenej bezcennych a len snad 5% je ich v spravnej davke klinicky ucinnych. No ale ten, kto pozna tych 5% sa dnes moze vyliecit z prakticky kazdej choroby s velkou pravdepodobnostou, dokonca lepsie, nez z chemickymi liekmi.
Inac angina(angina tonsilitis si zrejme myslela) je velmi lahko liecitelna prirodnymi prostriedkami,
ci je pricina bakteria(streptokoky typu A, lahko znicitelne citricidalom, oreganovym olejom, extraktom z olivovych listov),
alebo viralne(napr ebv alebo adenovirus, pozri na doplnky pri teme herpes)
alebo zriedkavejsie takzvana Plaut-Vincent angina, ktora je sposobena spirochetami alebo treponemou.
Logika hovori, ze keby v prirode proti vsetkemu nebol protipol-protilatka, tak by jediny mikroorganizmus znicil cely svet.