Nadmerná erekcia...

Príspevok v téme: Nadmerná erekcia...
Robert0-*

ahoj ludia, mam problem s tym, ze mam velmi casto erekciu, a zacina ma to stvat, uz mi to pride fakt trapne, ked si pomyslim, ze si to niekto vsimol, a boh vie co si zacne mysliet, viem ze to je prirozene, ale mna to chyty takmer vsade, a niekedy aj 10X denne... napr. vo vlaku, v lietadle, na stolicke, na prednaske v skole... a vobec nemyslym na sex, neviete jak tomu predist? aby som ju mal len vtedy, ked to potrebujem, a nie v tedy, ked to neni potrebne dik

Valentin

Som zdravotne postihnutý epileptik dlhodobo bez záchvatov bez priateľky.Od 15 rokov do 53 rokov som masturboval 1 krát do týždna som mával nadmernú erekciu.
Som prekonal nádor semeníka 30 rokov som vyliečený 23 rokov.1 rok mi trvalo sa oslobodiť od masturbácie cez modlidby
Svatého Ruženca.
Na peventívke na urologií doporučili šetrenie prostaty a vylučiť masturbáciu a sex dôvod je zvedčená prostata hyperplazia prostaty.

Adamko pan

Chlape, ty bud za to len a len rad! Co by za taky stav podaktori starsi chlapi dali. Ziadny vysoky pocet erekcii nie je ziadna chyba. Prave naopak, dokazuje to, ze mas zdravy penis a si zrely pre mnozenie.. Ono to casom samo zacne opadavat, takze si uzivaj sex aj masturbaciu kolko len vladzes.. Podrobne je to zhrnute aj tu na blogu -- -odkaz odstránený-

mike5245

Ako som hovoril moje obavy sa naplnili. Bol som na dovolenke a každú chvílu mi stál. Aj som sa hanbil ist na pláž. Lebo v tých plavkách to je videt a a zvášť ked sú voľné a ešte ho mám aj veľkého. Kto vie co si ludia o mne pomysleli. A keby len stál ale on aj vystrekol. A to som sa skoro od hanbi prepadol. Ani som si nemohol plavky nijako napravit lebo som o barlach po operacii nohy.

mike5245

Ja mam tez problemy z nadmernou erekciou a to mam 14 rokov. Stale mi stoji a vystrekuje. Je to neprijemne ale zase ma to vyhodu sam sa urobim. Ale v lete na kupalisku je to trapas ale co uz zvykol som si.

ufonko

Že len 10x. Mňa už to otravuje a mne iba nestojí me aj sám od seba vystrekne. Takže to nie je až také príjemné. To si musím meniť prádlo niekoľko krát za deň. A nikto o tom z rodiny nevie nemám odvahu im to povedať.

Vlol

CO iba 10 krat :D stoho si nic nerob proste si ho strc za opasek a co aj ked si to vsimnu :D nech vidia ze na to mas

janekMY33

Treba to neriesit nosit treba volne trenka volne kratasi aby sa nemohol obtierat o saty lebo ak bude tak dude stat

ufonko

Jj. Mozno to bude tym oblecenim. Ale u mna ne. Ja mam volne hlavne kvoli tomu ze mi stale stoji a mam erekcie silne. A ked som v pyzame tak je to najhorsie a najvyditelnejsie. A bojim sa co bude v lete ked budem v plavkach. Ked sa mi zas postavi a vystrekne to bude trapas na kupalisku a si pomislia ze jaky je to tu uchyl. Normalne som zufali :/.

janekMY33

Erekcia moze byt sposobena aj priliehavim oblecenym to znamena ze ked sa ti nieco obtiera akolo penisu tak aj bez toho aby si mislel na zeny a sex sa ty moze postavit normalna vec a vela chlapou ma taketo nepredvidane erekcie