Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerná erekcia...

Príspevok v téme: Nadmerná erekcia...
Robert0-*

ahoj ludia, mam problem s tym, ze mam velmi casto erekciu, a zacina ma to stvat, uz mi to pride fakt trapne, ked si pomyslim, ze si to niekto vsimol, a boh vie co si zacne mysliet, viem ze to je prirozene, ale mna to chyty takmer vsade, a niekedy aj 10X denne... napr. vo vlaku, v lietadle, na stolicke, na prednaske v skole... a vobec nemyslym na sex, neviete jak tomu predist? aby som ju mal len vtedy, ked to potrebujem, a nie v tedy, ked to neni potrebne dik

ufonko

O to sa teraz nebojím. Mna trápi moja vysoka erekcia. Možno nevieš čo je to mat 5x do dňa orgazmus bez ničoho. Ale je to otrava.

ufonko

Aj mňa trápi častá erekcia. Tiež ma to už otravuje a to mám len 17. Stále každý deň to isté aj 5 krát za deň. Dokonca v škole ma chytila silná erekcia až ma to bolelo. Neviete čo mám urobiť ? a čím dalej sú intenzívnejšie

AdamKrt

Ak mas NONSTOP erekciu, mal by si navstivit lekara. Totiz pri nonstop dlhodobej erekcii moze dochadzat uz k poskodeniu svalstva, buniek a naslednym zdravotnym, este horsim problemom.

AdamKrt

PORIADNE si zasuloz, alebo masturbuj, alebo chod darovat semeno do spermobanky. A rob to do vtedy, pokial z teba uz nic nepojde. Potom budes mat istu dobu, mozno chvilu -pokoj :)