ahoj ludia, mam problem s tym, ze mam velmi casto erekciu, a zacina ma to stvat, uz mi to pride fakt trapne, ked si pomyslim, ze si to niekto vsimol, a boh vie co si zacne mysliet, viem ze to je prirozene, ale mna to chyty takmer vsade, a niekedy aj 10X denne... napr. vo vlaku, v lietadle, na stolicke, na prednaske v skole... a vobec nemyslym na sex, neviete jak tomu predist? aby som ju mal len vtedy, ked to potrebujem, a nie v tedy, ked to neni potrebne dik
Nadmerná erekcia...
O to sa teraz nebojím. Mna trápi moja vysoka erekcia. Možno nevieš čo je to mat 5x do dňa orgazmus bez ničoho. Ale je to otrava.
uvidite o 10 rokov... ono ked sa vam nepostavi uz konci kazda sranda :)
Aj mňa trápi častá erekcia. Tiež ma to už otravuje a to mám len 17. Stále každý deň to isté aj 5 krát za deň. Dokonca v škole ma chytila silná erekcia až ma to bolelo. Neviete čo mám urobiť ? a čím dalej sú intenzívnejšie
Buchni sa velmi silno do genitali.
Ak mas NONSTOP erekciu, mal by si navstivit lekara. Totiz pri nonstop dlhodobej erekcii moze dochadzat uz k poskodeniu svalstva, buniek a naslednym zdravotnym, este horsim problemom.
no umna to je už asi 2 roky vkuse
no mna trapi nieco podobne, akurat mam 16 a neviem sa toho zbavit, najradsej by som ho usekol xD
PORIADNE si zasuloz, alebo masturbuj, alebo chod darovat semeno do spermobanky. A rob to do vtedy, pokial z teba uz nic nepojde. Potom budes mat istu dobu, mozno chvilu -pokoj :)
alebo pani profesorou ..
jaska prednasky su len na VS:D
mozno mas chutky na pani profesorky ktore prednasaju:D