môžem byť tehotná?

tina

Ahojte, chcem sa spytat ake velke riziko otehotnenia je v pripade, ze som mala s priatelom pohlavny styk bez ochrany (uzivam HAK) v dobe ked som brala antibiotika a zaroven som mala plodne dni????
Dakujeeeeeem.

tina

Ahojte, ako je to vazne s tymi antibiotikami?? Beriem antibiotika na zapal v hrdle a mali sme s priatelom nechraneny sex (beriem antikoncepciu) a vychadzaju mi aj plodne dni. Mam sa obavat, alebo je tam mala pravdepodobnost???
Dakujeeem

turkynka

cafte,ked to tak citam tak sa zamyslam ake problemi maju vsedne zeny....mozem sa Vas spytat,ked sa napr.nieco udialo cez vikend da sa to uz zistit tento tyzden ci je baba v tom??? please odpiste mi Turkynka

zuzana

mirka310 podla toho co viem, tak doplnujuca antikocepcia by mala byt do dalsieho zaciatku uzivania noveho balenia antikoncepcie. Baby ak sa mylim, tak ma opravte.

mirka310

Ak užívam antikoncepciu a antibiotiká Učinky antik.sa rušia Chcem sa spytat ako dlho po dobratí antibiotík by sme mali používat doplnujúcu ochranu??

maša

Dnes som konečne bola na gynde a doktor povedak že mám prísť na ultrazvuk,ale nepovedalasom mu o obave.A kúpila som si test ukázal že niesom tehotná ale ja som z toho aj tak na nervy a volala som na linku dôvery a tam mi povedala dr.že to je psychické,ja som asi magor ale ja mám pocit,že cítim pohyby a je mi stále zle.Dakujem vám všetkým za podporu sama by som sa k lek.nedokopala.

lienka7

Nemôžeš byť tehotná! Na to, aby sa oplodnilo vajíčko sa musí spermia dostať sakra hlboko a nestačí len také poutieranie...aj keď bičíkovce sú veľmi rýchle a vrtké, aj tak nedokážu samé len tak hop a je bábätko. Ale moja, neboj sa....všetko sa vyrieši a hlavne psychicky sa ukludni, naozaj to môžu ovplyvňovať aj iné faktory....nieže takto nadobudneš nejaký odpor alebo strach zo sexu....neboj, hlavu hore a skús možno aj návštevu gynekológa....Držím palce a daj vedieť ako to dopadlo....:-)