Už od decembra som nedostala menštruáciu nemala som sex ale mohlo sa stať že som sa omylom utrela dole a mala som na rukách spermie pomôžte.Ak nie čo ine to ja
môžem byť tehotná?
pardon, ze to je dva krat, nejak mi to tu blbne :-)
Ahojte, chcem sa spytat ake velke riziko otehotnenia je v pripade, ze som mala s priatelom pohlavny styk bez ochrany (uzivam HAK) v dobe ked som brala antibiotika a zaroven som mala plodne dni????
Dakujeeeeeem.
Ahojte, ako je to vazne s tymi antibiotikami?? Beriem antibiotika na zapal v hrdle a mali sme s priatelom nechraneny sex (beriem antikoncepciu) a vychadzaju mi aj plodne dni. Mam sa obavat, alebo je tam mala pravdepodobnost???
Dakujeeem
Dnes som konečne bola na gynde a doktor povedak že mám prísť na ultrazvuk,ale nepovedalasom mu o obave.A kúpila som si test ukázal že niesom tehotná ale ja som z toho aj tak na nervy a volala som na linku dôvery a tam mi povedala dr.že to je psychické,ja som asi magor ale ja mám pocit,že cítim pohyby a je mi stále zle.Dakujem vám všetkým za podporu sama by som sa k lek.nedokopala.
Nemôžeš byť tehotná! Na to, aby sa oplodnilo vajíčko sa musí spermia dostať sakra hlboko a nestačí len také poutieranie...aj keď bičíkovce sú veľmi rýchle a vrtké, aj tak nedokážu samé len tak hop a je bábätko. Ale moja, neboj sa....všetko sa vyrieši a hlavne psychicky sa ukludni, naozaj to môžu ovplyvňovať aj iné faktory....nieže takto nadobudneš nejaký odpor alebo strach zo sexu....neboj, hlavu hore a skús možno aj návštevu gynekológa....Držím palce a daj vedieť ako to dopadlo....:-)
A neschudla si nejako velmi v poslednej dobe? Aj to ma velky vplyv na stratu menzesu!!!
tak sa trosku ukludni, a vypis sa z toho