nemozem dat meno ktore sa mi paci

Príspevok v téme: nemozem dat meno ktore sa mi paci
exrodina

ahoj,chcem pocut vás nazor. Pred dvomi tyzdnami moja tehotna buduca svagrina mi dala otazku ake mam vybrane mena pre dieta (ona uz mala pripravene do nemocnice meno nella) ked som jej povedala ze dievca melissa a chlapec leo,prikyvla a hovor siel dalej.za tyzden nato mi volala z porodnice so slovami,, ukradli sme ti meno,, mala sa vola melissa. Ostala som v takom soku ze vam to nedokazem povedat!!!!!!!!!!to meno som mala vybrane uz asi 5 rokov a manzel tiez. Prerusila som s nou veskeru komunikaciu a nechcem ju uz nikdy vidiet. zda sa vam to hlupe,? ale mne nie ja viem to meno si moze dat kazdy ale ja uz nie.......... som uplne nestastna z toho, akoby ste sa citili vy

trubleshot

no,tvoja svagrina je chudera toto iste sa stalo mojej kamaratke odmalicka chcela dat meno lily ale brat jej frajera so zenou ho zapoculi od nej dva dni pred jej porodom a dali ho malej co mala mat predtym meno karolina alebo dominika, a vdaka kamratke je z nej liliana, chudatko ta bola z toho totalne hotova, co ti poviem,,,, sme rozny bez debilov ,chudako zavistlivcov hnupov ako su takyto ludia by bol svet prilis pekny

ursulla

podla mna je buduca svagrina totalna chuderka, jasne nikto nezomrel ziadna drama, ale ako je tu uz spomenute chyba niekomu chrbtova kost.Asi je to dost jednoducha zena,chúďatko.Samozrejme jej manzela nevynimajuc, toto na ludoch neznasam, co by chcel dat druhy dame hned ryryryryrychlo aj my, spine su to

sweet_lolitta

moja mila, a co to meno moze mat len jeden clovek na svete? :D Ved jej ho pokojne daj aj ty, co sa take stalo? Ak je svagrina aj v inych veciach taka hlupa a neoriginalna, tak ju nechaj tak.

elisaa

exrodina, booze, zeno, ved o nic nejde, co take strasne ti svagrina vyviedla. Este vlastne dieta nemas a uz sa o to vadis, mozno nebudes mat dceru, ale syna, tak naco sa hadat o neexistujucich veciach? Je to od nej hlupe, to ano, ale vlastne nic az take strasne neurobila, skus trosku nadhladu na vec. Keby mna malo stvat, co odo mna kopiruje moja suseda - ako jedina som v nasom susedstve pestovatelka lalii, mame ich krasne a susedka ani nevedela, ako sa tie kvety volaju, ja tela som jej to povedala - uz si kupila aj ona. Videla, ze sme domov niesli s muzom palmu, kupila aj ona, vytiahla zo mna aj ako sa stara o travnik, aby bol krasny...Uz ma to stve, ja som dobrak, ale nic jej nepoviem uz... Bohuzial mnoho ludi je hlupych a nevedia sa inspirovat, len kopirovat. Kedy chcete s muzom deti? Mozno o 5 rokov este zmenis nazor na meno:) Aj my mame vybrate, ale len pre dievcatko.
Laurikaaa a ty poznas vsetky melissy na svete, ze vies, ze su uspesne? Haha. Tebou vymenovane mena su americke a take by som dietatu nedala, aj ked zijem v Amerike. Na Slovensku taketo mena davaju len ludia, ktori chcu vynikat aspon tym menom...

Laurikaa

meno Melissa je podla mňa nádherné a jeho nosite%lka je predurčená byť uspešnou a nádhernou ženou. Je to zložitá situácia, vždy ked sa na tu malu pozrieš , spomenieš si na to, že má meno aké mala mať tvoja dcérka. Možno to osud vyrieši a narodí sa vám chlapec:) Niekolko dievčenských mien ktoré sa mi páčia: Karolína, Olivia, Noemi,Charlotte, Anabelle, Cynthia,Chloe, Madeleine, Marissa, Laurell,Harlow, Hayley,Hillary, Madisson, Medeleine, Alyssa, Zoe...

alzbee

Mozno sa dcerke tvojej svagrinej budu deti v skolke o par rokov posmievat, ze sa vola ako nejaky jogurt alebo podobne ako keksik Delissa a ty si vtedy vydychnes, ze si nedala take meno svojej dcerke :-D...ale chapem, ze ked sa vam to meno paci, tak to vobec nebolo od svagriny pekne. Kazdopadne-vztahy by som kvoli tomu asi s nou neprerusila...neboj sa, hnev postupne vyprsi...

exrodina

dakujem vam, ste zlaté..... no ja som si teda poplakala a hodne, za 1. kvoli tomu ako sa zachovali a za 2. oplakala som aj meno. nedam ho v ziadnom pripade, urcite najdem viac fantazie ako oni, najhorsie je ze to nemozem prekusnut, neviem ako mi pozre do oci a ako ja jej. ja neviem ako budu nase vztahy po tomto vyzerat,... som hrozne moc sklamana z nich,