Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nemozem dat meno ktore sa mi paci

Príspevok v téme: nemozem dat meno ktore sa mi paci
exrodina

ahoj,chcem pocut vás nazor. Pred dvomi tyzdnami moja tehotna buduca svagrina mi dala otazku ake mam vybrane mena pre dieta (ona uz mala pripravene do nemocnice meno nella) ked som jej povedala ze dievca melissa a chlapec leo,prikyvla a hovor siel dalej.za tyzden nato mi volala z porodnice so slovami,, ukradli sme ti meno,, mala sa vola melissa. Ostala som v takom soku ze vam to nedokazem povedat!!!!!!!!!!to meno som mala vybrane uz asi 5 rokov a manzel tiez. Prerusila som s nou veskeru komunikaciu a nechcem ju uz nikdy vidiet. zda sa vam to hlupe,? ale mne nie ja viem to meno si moze dat kazdy ale ja uz nie.......... som uplne nestastna z toho, akoby ste sa citili vy

lauruska

mila nanaka, chces mi povedat tymto ze pristup tej zeny je normalny? to sa bezne robi? to naozaj sa tak rychlo z tohto sveta trati slusne chovanie? to ako mne by sa malo toto stat , ja mam za nou prist a povedat vies co nechaj to tak, ved nic sa nestalo? ako by vyzeral ich vztah po tomto zákernom ťahu? nehnevaj sa ale ja by som sa s takym clovekom nemala o com baviť. Je to od nej dost podle. V zivote by som nieco take nikomu z rodiny neurobila, ach ano ak by sa jednalo o niekoho cudzieho tak by mi to bolo totalne jedno. Musi to byt naozaj cudna rodina ked sa navzajom nerespektuju, prepac ale toto si myslim ja.

nanaka

Ste fakt sibnute .. prijst o rodinu kvoli takej blbosti? Si uvedom ake problemy svojou sprostostou narobis manzelovi. Svagrina sice tiez nebola prave empaticka, kedze nepochopila ako ti zalezi aby si mala jedinu Melisu v rodine, ale tvoja reakcia je rovnako blba. Chapem ze tehotenske hormony narobia svoje, ale je na case to predychat a riesit dolezitejsie veci. Inak fakt neviem co take strasne by sa stalo, kebyze mate Melissy dve. Kazda normalna matka ze stastna ze ma zdrave dieta a taketo kraviny fakt neriesi. Takze zeny, prosim zahodte tie blbe zenske casopisy, zabudnite na horoskopy, numerologiu a podobne nezmysly a pouzivajte vlastny mozog. Som tiez zena a ked citam vase vyplody tak sa za to obcas poriadne hanbim.

lauruska

,no tak toto by som nazvala hyenizmus, prosim ta co je too zarodicov, akoo sa budu citit ked na to decko budu volat, ci pri kazdom zakriknuti si vzdychnu a povedia si,, eh boze este ze sme to meno rychlo ukradli, lebo by si sa volala neviem ako,? poviem ti jedno od takych ludi cim skor prec utekaj!!! nevesti to nic dobre, ako su vychovany a maju vobec nejaky nazor na nieco?a co preboha tvoja svokra? to im nikto nic z rodiny na to nepovedal? akoze vsetko je v poriadku? Nikoho sice nepresiel vlak, ale na takuto bezcharakternost sa da asi aj umriet. Drz sa co najdalej od tych ludi pretoze tí ti pravdepodobne zavidia aj aj nos medzi ocami, a ver mi ze ziadny normalny clovek by tohto nebol schopny. to si mozes byt ista a kludne bud nastvana pretoze na to byt nastvana mas sakramentske pravo! Ja by som toto neprekusla, uz len z toho dovodu ze ma nerespektuju. Mna moju rodinu a ... z takychto ludi mi zavse pride zle

Habibi 27

Nič si z toho nerob. Je to podlé, čo spravila tvoja švagrina, ale život ide ďalej. Neviem ako by som sa na tvojom mieste zachovala ja. Je ťažké radiť, aby ste sa nebavili, alebo aby ano. Ono to záleží aj od toho, ako ste spolu vychádzali predtým. Ale určite by som jej povedala, že to čo spravila je blbé. Na tvojom mieste by som si s manželom vybrala nové meno a jej ho nepovedala. Keby sa ma pýtala, či mám vybraté niake meno, tak by som ju oklamala, že nie. Dohodla by som sa aj z manželom, aby sme tvrdili obaja to isté. Ale toto sa nerobí. Pevné nervy a držím palce.

aduska155

vôbec sa netráp možno budeš mať iba chlapcov,hlavné je zdravie pekných mien je dosť,švagriná asi nemá vlastný rozum keď ti ukradla meno.

severanka

ja si myslím, že je to síce nepekné od švagrinej, ale zas až tragédia sa nestala... si mslím ja teda...

navyše, také divoké cuzie meno sa mi ani nezdá až tak vhodné... ale tak , vy si rozumiete... ale že by si sa teraz nemala celý život so švagrinou pre to baviť, to si nemyslím...budú aj horšie veci, neboj sa :)

kiarusenka

rydzo slovenske ? to by som teda nedala ..svagrina ti to nemala urobit ... tela blbe ... ake sa ti este paci ?alebo daj na drzovku aj ty ... vsak a co ..

besna

Ty kokos... jaka spina ta svagrina... mi presne pripomina tu moju, akurat ze ja sa s nou stretavam len fakt ked musim a skor sa jej vyhybam... No na jazyk sa mi dere len jedno slovo na nu, ale vulgarizmy sa snazim obmedzovat :o)