ahoj,chcem pocut vás nazor. Pred dvomi tyzdnami moja tehotna buduca svagrina mi dala otazku ake mam vybrane mena pre dieta (ona uz mala pripravene do nemocnice meno nella) ked som jej povedala ze dievca melissa a chlapec leo,prikyvla a hovor siel dalej.za tyzden nato mi volala z porodnice so slovami,, ukradli sme ti meno,, mala sa vola melissa. Ostala som v takom soku ze vam to nedokazem povedat!!!!!!!!!!to meno som mala vybrane uz asi 5 rokov a manzel tiez. Prerusila som s nou veskeru komunikaciu a nechcem ju uz nikdy vidiet. zda sa vam to hlupe,? ale mne nie ja viem to meno si moze dat kazdy ale ja uz nie.......... som uplne nestastna z toho, akoby ste sa citili vy
nemozem dat meno ktore sa mi paci
Ty kokos... jaka spina ta svagrina... mi presne pripomina tu moju, akurat ze ja sa s nou stretavam len fakt ked musim a skor sa jej vyhybam... No na jazyk sa mi dere len jedno slovo na nu, ale vulgarizmy sa snazim obmedzovat :o)
Ty kokos... jaka spina ta svagrina... mi presne pripomina tu moju, akurat ze ja sa s nou stretavam len fakt ked musim a skor sa jej vyhybam... No na jazyk sa mi dere len jedno slovo na nu, ale vulgarizmy sa snazim obmedzovat :o)
ale fakt, ze sa mi meno Melissa nepaci, nezlahcuje to, co tvoja svagrina urobila. Take nieco sa nerobi a malo by ta to do buducna vystrihat, aby si si ju nepustala prilis blizko.
myslim, ze o par rokov budes rada, ze ti to meno ukradla
vies vobec co znamena? Chcela by si, aby sa ti dcera volala ako trava? Tak mozno skus Kamilu.
Cely tento boom americkych mien je podla mna smiesny, malo by sa hlavne pozerat na to, ci meno ladi s priezviskom. Melissa je meno, ktore neznesie typicke slovenske priezvisko, a ak aj take mate, mozno by bolo pre nu neskor traumou vydat sa za niekoho so slovensky znejucim priezviskom.
Krasne a originalne mena su slovanske a vacsinou aj sedia k priezvisku.
to je strasne chovanie svagrinej, ukradla ti napad, je to ako keby ti niekto ukradol nieco hmotne, akurat toto viacej hneva, neda sa branit... rozumiem ti, aspon vidis, aka je to zena!
Skús dať Melinda,Nadja, Leona a je ich este strasne vela
Ja by som veru to vybraté meno dala keby aj každá druhá to mala v mojom okolí.Ona sa môže hanbiť,ked ti naschval zobrala to meno.Možno že jednoducho sa jej to zapáčilo ked si to pripomenula.Ty ju poznáš.My sme doma tiež rozmýšlali dlho.Mala som označené Barbaru,Nikoletu,Bettinu.11 týždnov som bola v nemocnici.Posledný týžden sa rodili Gabiky.Nakoniec aj ja som si dala zapísať Gabiku,neľutujem.Kusček pravdy je aj to,že sa mi páčila aj Margaréta,no sesternica už 4 roky predtým to dala dcérke.Ona je tiež takej povahy mrmlala by nad tým do konca života ked niekto to meno dá v rodine.Nevadí že som nedala to meno.Ja som takej zvláštnej povahy,ked sa mi zapáči to meno musím poznať aj nejakého sympatického človeka pod tým.Takže ked sa ti tak strašne páči to meno nepozeraj sa na to či švagriná to dala ,nedala,môžeš to dať.
moze sa hanbit ta vasa svagrina, ja by som ju oplula
vsak v usa sa pouzivaju aj mena ako april, jun, jul, mozes dat aj oktober, alebo astma a bronchitida (bola reportaz , ze matka v amerike skutocne dala take mena svojim detom :-))
alebo streda,stvrtok, piatok.... fantazii sa medze nekladu.
alebo lenka, laura, co maju meniny dnes a zajtra :-)))
fuu..no tak to je fakt dost neprijemne ale ved porozmysalaj aj nad inymi menami..ved napriklad taka Emma je krásne meno...Ja by som určite dala Emma a možno aj Margaréta chlapcom Adam,Filip,Kristián a Richard