ahoj,chcem pocut vás nazor. Pred dvomi tyzdnami moja tehotna buduca svagrina mi dala otazku ake mam vybrane mena pre dieta (ona uz mala pripravene do nemocnice meno nella) ked som jej povedala ze dievca melissa a chlapec leo,prikyvla a hovor siel dalej.za tyzden nato mi volala z porodnice so slovami,, ukradli sme ti meno,, mala sa vola melissa. Ostala som v takom soku ze vam to nedokazem povedat!!!!!!!!!!to meno som mala vybrane uz asi 5 rokov a manzel tiez. Prerusila som s nou veskeru komunikaciu a nechcem ju uz nikdy vidiet. zda sa vam to hlupe,? ale mne nie ja viem to meno si moze dat kazdy ale ja uz nie.......... som uplne nestastna z toho, akoby ste sa citili vy
nemozem dat meno ktore sa mi paci
ja by som urcite neutekala s kvietkom do nemocnice za nou, cakala by som nejake vysvetlenie alebo aspon prepac to meno sa nam pacilo..............
No vidis,asi sa to lepsie cita ako citat prispevky od stvancov.Bud nad vecou,ved sa ozaj take strasne nestalo.ja by som teraz kupila kvietok,isla do porodnice a zo srandy povedala len,ze ty uz vlastne ani rodit nemusis,ked je melissa na svete.Ludia,keby sme sa mali hasterit pre kazdu hlupost,tak je na svete sami slepicinec.Ze toto tak chlapy nedokazu.Oni sa fakt nad takymi vecami zasmeju.Nie je nic krajsie na svete ako zdrava rodina,v ktorej su dobre vztahy.Kasli na to co sa stalo.Chod za nou a zasmejte sa tomu.Uvidis,ze to budete mat ako veselu spomienku.
daj si meno Mendy alebo Melinda to je tiez krásne a mas po probleme a vies co!!! raz budes mat urcite chlapca!!!! len ju predbehni a daj meno Leo ..!!
ahoj neboj vymyslis ine meno!!! a bude este krajsie ako je toto ..!!! ja viem mas nervy ale uvidis... to prejde!!!
Severanka, hmmmmm odhalila si ma:DD
no tu je ale hromada tych prispevkov ..
exrodina nad tym sa neštram viem še ti to trochu zrutilo no aj tak sa da moja svagrina mi tieš ukradla clapčenske meno no potom som trochu porozmyslala a dala som mu ine ..určite je vela mien a ty si vyberies ...A CO AK SA TI NAR. ChLAPEC..??...B-D
poliewoocka: prečo mám pocit, že Simona si ty ? :D
Ja by som bola hrda na seba a na to, ze svagrina nema vlastnu hlavu na vymyslanie mena pre babo:D
A ak by potom do mna vrtala, tvarila by som sa spokojne, priam by som jej dala tak nepriamo najavo, ze mi nestoji za rozculovanie. A povedala by som jej, ze "nakoniec sme si s drahym rozmysleli, neviem, co nas popadlo dat meno MELISSA, ved to v grectine znamena vcela..no hotovo:)"
Ozaj je kopu inych mien, ovela krajsich...a pre toto sa hadat do krvi a stresovat?Prosim vas..zbytocne si nicite zdravie. Budte radi, ze mate zdrave babatka, kolko parov trpi kvoli tomu, ze nemozu splodit deti alebo sa im narodilo postihnute..tento vas "problem" by priali s obrovskou radostou.
PS: A co poviete na meno Simona? Pekne, nie?:D
Ja by som bola hrda na seba a na to, ze svagrina nema vlastnu hlavu na vymyslanie mena pre babo:D
A ak by potom do mna vrtala, tvarila by som sa spokojne, priam by som jej dala tak nepriamo najavo, ze mi nestoji za rozculovanie. A povedala by som jej, ze "nakoniec sme si s drahym rozmysleli, neviem, co nas popadlo dat meno MELISSA, ved to v grectine znamena vcela..no hotovo:)"
Ozaj je kopu inych mien, ovela krajsich...a pre toto sa hadat do krvi a stresovat?Prosim vas..zbytocne si nicite zdravie. Budte radi, ze mate zdrave babatka, kolko parov trpi kvoli tomu, ze nemozu splodit deti alebo sa im narodilo postihnute..tento vas "problem" by priali s obrovskou radostou.
PS: A co poviete na meno Simona? Pekne, nie?:D
mat tak vase problemy.... :)