nemozem dat meno ktore sa mi paci

Príspevok v téme: nemozem dat meno ktore sa mi paci
exrodina

ahoj,chcem pocut vás nazor. Pred dvomi tyzdnami moja tehotna buduca svagrina mi dala otazku ake mam vybrane mena pre dieta (ona uz mala pripravene do nemocnice meno nella) ked som jej povedala ze dievca melissa a chlapec leo,prikyvla a hovor siel dalej.za tyzden nato mi volala z porodnice so slovami,, ukradli sme ti meno,, mala sa vola melissa. Ostala som v takom soku ze vam to nedokazem povedat!!!!!!!!!!to meno som mala vybrane uz asi 5 rokov a manzel tiez. Prerusila som s nou veskeru komunikaciu a nechcem ju uz nikdy vidiet. zda sa vam to hlupe,? ale mne nie ja viem to meno si moze dat kazdy ale ja uz nie.......... som uplne nestastna z toho, akoby ste sa citili vy

a co sa deje

Ja mam chore 4 rocne dieta a bolo by mi uplne jedno,ci by sa volala Fatima alebo Xantipa.Len aby bola zdrava.Keby aj meno nemala.Neviete co je problem.Pre takuto hlupost si rozhadzat rodinu?Silny clovek ju udrzi,slaboch ju rozhodi.To je jednoduhsie.Nechcela by som byt tak zatrpknuta ako niektore,ktore jej to len zhorsujete.

inkubator

aster a exrodina,

keby som byval na dedine, ktora ma 10 ludi a babky tam ohovoria kazdeho kto si pr..., tak by mi to vadilo. Inak vas lutujem. Ale budte radi, ze si vas s niekto s takym intelektom zobral.

nechapemtoto

Len na margo toho, ze vsetky tu pisete o svagrinej a o rodinkarceni: dufam, ze sa sikovny bracek exrodiny rozhybe a tu zensku si zoberie. Neviem co to je dnes za moda robit nemanzelske deti a zeny su len sproste sliepky, ze sa nechaju nabuchat bez toho, aby chlap bol ich manzelom. Ja by som nerozdychala, keby chlap chcel so mnou decko, ale na papieri by ma mat nechcel...

darika

Lacontes-ty musis byt velmi hrdy clovek,ale ver,ze s takymi a urazlivymi ludmi sa velmi tazko zije.Babo v rodine je velka udalost a myslim si,ze tu by mohla ist hrdost bokom.A mozno popri tom pride aj k vysvetleniu.Ludom,ktori vedia odpustat sa zije na svete lepsie.Ja sa viem velmi rychlo otriast a poviem si,ze na kazdeho raz pride,ale hnevat sa pre hluposti.Ved maju babo v rodine,tak preco rozoberat ako viac a ako dlho sa hnevat?