Lokalne navaly tepla v nohach

petulle

Tyto příznaky se často objevují po uskřinutí nervu (např. když si "přesedíte nohu"). Pokud příznaky přetrvají dlouhodobě nebo se budou zhoršovat, je vhodné navštívit neurologa.

guissepe

článok od jedného doktora zaujímajúceho s ačínskou med. článok nie je komletný
Keď opúchajú nohy, je potrebné pozrieť sa aj na permeabilnosť (priepustnosť) membrány, ako aj na albumín. Ďalej, podľa zákona piatich transformácií, pľúca priamo ovplyvňujú obličky, takže dávajú energiu, alebo si energiu berú z obličiek. A to bol dôvod, prečo som sa pozrel aj na vitálnu kapacitu pľúc v expiračnej fáze a na Tiffno index. Chcel som vidieť, ako vzduch prúdi cez bronchy. A práve tu som narazil na nízke hodnoty. To bol prvý krok k pochopeniu energetického stavu celého tela. Prietok krvi cez obličky bol tiež slabý. A teraz je čas, aby sme si zopakovali. Neexistuje kvalitné dýchanie bez kvalitnej činnosti obličiek. A tiež si spomeňme, že zlá činnosť obličiek sa odzrkadľuje aj na koži. Náš zdravotný stav je v mnohom závislý od dobrej mikrocirkulácie v koži, zvlášť na nohách. A tu hodnoty ukázali, že je prietok slabý. Tým pádom je aj celková imunita problematická. Vieme, že obličky ovplyvňujú rast a zdravotný stav kostí a mozgu. Ale nie len obličky, tu má svoje prsty aj pečeň. Zaujal ma aj prietok krvi hepatálnou bránou.
Dr. Ac. Boris Subotič

maciocicka

Skuste Tradicnu cinsku medicinu, taketo stavy vie riesit. Treba vsak zistit dalsie prejavy, okrem tohto. Moze byt horucost vo vrstve krvi, co nie je vobec lahky stav na riesenie. Muselo tomu predchadzat nedoliecene a prechodene horuckovite ochorenie. Ak by to bolo z prazdnoty obliciek ( yinovej - vodnej zlozky),tak by bola horucost len v chodidlach, pripadne rukach a hrudi. Toto treba zdiagnostikovat podla TCM.

ajataka

Ahoj,
neviem teda, aj ja to mam par dni a nerozumiem o co ide. Stale sa zrazu zjavi naval teple v pravej nohe dole pri lytku...hm? Poradi niekto?