je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
Denzl,stale si neveris???????? mysleli sme to smrtelne vazne ze sme radi ze tu si a mas zmysel pre humor
jeje hoky:)
ved sa nehnevajte hned:))
som to myslel v dobrom:)
a VELMI ma zaujal,
citala som aj tvoj pribeh Zuzanama,tiez ma zaujal :)))
Zuzanama,vobec tu nikoho neotravujes ,prave naopak ,som rada ze si tu.
Zuzanama a to k tomu ze nerozumies co som pisala Mariii,Viem ako posobi zmena myslenia,ale ja som sa len vzila do jej pribehu,pretoze mi bol velmi blizky mojmu az na tie choroby.Preto som pisala ze ma moju podporu,a ze ma "uplnu" pravdu.
Spriaznena dusa pre teba, lebo autorka blogu pise o knihe Miluj svoj zivot velmi pekne, skoro ako ty.
Takych rozveselovacov mam aj ja rada.
WSJ, ved v pohode, to ja si tu len tak pisem co si myslim. Niekedy sa aj sama cudujem, ze co tu vlastne ludi opravujem, ved kazdy sa moze aj mylit, vratane mna. Obcas sa stane, ze sa nevieme vyjadrit celkom presne, to je bezne.
a Zuzanama preco spriaznena dusa len pre mna? pises mi ze "dalsia spriaznena dusa pre mna"
ja som mala dnes volno, len nam nesiel na celom hoteli poobede internet az teraz, ...