Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zniceny zivot

zuzanama

Denz, to bud rad, ze si nemusel nic pozitivne nikde citat a si tu. Niekedy mi je to smiesne a doma si robia zo mna srandu, ze vraj: a to kde si citala, v tvojej cervenej knizke ?( cervenej preto, lebo jej obal je cerveny). Moj muz je podobne stastny clovek, ako ty, lebo to, co som sa ja musela naucit z kniziek, predtym este padnut na dno, presne ako hovoris ty, on mi tieto veci uz davno hovoril a nikde to necital, len to vedel.

lDenzl

Holky:))
Sranda.......ja som nic pozitivne nikde necital a hla:) Som tu:)) :P
Fakt neviem cim by som vam vedel niecim prispiet:)
Clovek sa v prvom rade musi zrejme dostat na same dno a az potom si zacne uvedomovat svoj zivot a vsetko.
Neviem......mozno som mal vsetko a urobil som par chyb a........musel som sa vystrnadit.
Asi v tom ja to vidim:)

WSJGJFGFHGF

jasnacka Zuzanama,kluce sa najdu,neboj mozno ich mas doma niekde pohodene,alebo lezia v zelenej jarnej travicke :)))

zuzanama

Pozitivne myslenie: Prave som zistila, ze som pravdepodobne stratila kluce od bytu aj od prace. No co uz, od prace mam nahradne a ostatne si da zajtra urobit, este ich rano pohladam, mozno budu niekde tam von, kde som bola vecer so psom. ziadna panika, inokedy by ma to bolo riadne nasr...lo. Su aj horsie veci na svete.

WSJGJFGFHGF

Zuzanama tak teraz som sa zasmiala, To co davame dostavame spat,co ti nato????? teraz sme boli toho svedkami :))))))) myslim to v dobrom ak by si ma nepochopila

WSJGJFGFHGF

ahoj TAK,tak napriklad teraz som citala pribeh jednej slecny,ze ju nebavi zit koli tomu ze nema peniaze,pisala ze bude to v peniazoch,a ja som jej nato odpisala ze bude to v tebe nie v peniazoch

zuzanama

:-) opravujem, nie ze otravujem, to je sranda, sem tam preklep a este to niekedy aj zle precitame, tak to su potom krasne skomoleniny :-)

WSJGJFGFHGF

Denzl,ved som pisala ze zakladam novu temu a patris do nej aj ty,pretoze si pozitiny clovek,vzdy sa zasmejem ked nieco napises a takych tu len potrebujeme.A dnes zase nemas chut citat??,