je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
Tak, ako pekne pises o Taliansku... Tiez som bola v zahr. a vzdy z jari ma chyta take, ze hned by som isla do Lodyna, posledne styri roky som tam bola 3x. Dufam, ze ti ta dovolenka vyjde, doma je doma...
mas aj dcerku,do tretice sa podarilo,mne sa v pondelok narodila sesternica
no ja nastastie financne problemy nemam,mam dost inych,ja by som si mohla aj to RL dovolit,asi bude ucinnejsie ako to barnys z lekarne vsak,neviete,dnes som si dala trosku energetickeho napoja a priserne ma boli hlava,je to moc sladke nic pre mna
Mam manzela, ten bol tiez v zahr. a tiez je uz doma a mam aj malu dceru- 9 r. s nou som bola sama, bolo to fajn, ale aj smutno nam bolo, tak tato je uz doma a chalani akosi tiez sa vratili postupne, tak sme teraz cela banda tu.
taliansko moje milovane, moja druha domovina, zisla by sa dobra dovol domov teraz budu ceresne, o boze mozno sa podari v juni, ...
Baby, vy behate z jednej temy do druhej, musim vas hladat.:-)
Ano psylium v lekarni, nie jedrahe, aloe od LR, no neviem, vraj je dobre na akne, lenze je to drahe ako cert, som sa zaregistrovala v LR, ale potom som to nechala tak, nemam na to peniaze, ale da sa objednat aj z netu ako zakaznik. Ovsene vlocky su tiez ok, ide len o to urobit si tu vnutornu ocistu, skus pohladat v googli.
a kde pracujes tak?
zuzanama bolo Ti lepsie samej doma,alebo mas aj manzela,no nemusis odpovedat ak je to osobne,a tiez sa Ti asi nechce spat ze?
ja som mala dnes volno, zajtra praca, a spat, no nie este, ...
a ty tak co robis?nejdes este spat,vypada,ze sme tu posledne