som s priatelom vyse 3r a uz ma s nim vobec nebavi pohlavne zit,trapi ma to ale je to tak.on je uzasny mudry skvely niet na nom chyby len uz ma neako omrzel.Nechcem ho stratit ale neviem ako dalej uz to nieje ani zdaleka take ako kedysi:(
Chuť na sex s niekym inym ako vas partner?
Vzťah nie je o sexe, ale o láske. Ak máte chuť na inú znamená to, že tú vašu opravdivo nemilujete. Buď pracujte na budovaní vzťahu lásky s priateľkou, ak nie, tak sa radšej s ňou rozíďte, zbytočne ju budete vodiť za nos. Nevera by bola zbabelosťou a nečestnosťou. Čo zvíťazí? Láska alebo vlastné sebectvo?
S priatelkou sme spolu 5rokov a mam ten isty pocit.Mam ju velmi velmi rad ale nevidim cestu ako to vyriesit ..iba ak rozchodom. Obcas sa cudujem ,ze ako sa to stalo ,ze som s nou zacal chodit ked teraz ma absolutne nepritahuje. Predstava ze sa prezlecieme za niekoho ineho..alebo ju budem niekde v noci nahanat po parku mi pripada dost komicka.
Hlavne ked obcas na ulici stretnem nejaku pritazlivu zenu a nadviazeme ocny kontakt...tu by sa netrebalo na nic hrat..to by bol skratka riadny hrmot...a je mi velmi luto ze to tak nemam doma..
Myslim ze to bude v tom nepoznanom.. tajomnom... co nas dokaze vzrusit..Aj som niekde tusim cital ze zeny by sa nemali cele otvorit svojmu partnerovi ..nezasvecovat ho do vsetkeho svojho intimneho(hlave co sa hygieny tyka..)..treba si uchovat nieco zo svojho tajomna a tak zostat pritazliva ..neviem,mozno na tom cosi bude..
tak nech sa dari..
Tak vidis... ja som zazil nieco podobne z muzskej strany. Tiez som si vedel predstavit spat s nikym inym a velmi ma to pritahovalo. Hlavne ked denno denne clovek naraza na sexi zeny a vie ze by mohol. Ale o tom je vstah, prekonat aj to tazke. Ja som to neurobil. Zacali sme sa s priatelkou viac rozpravat, experimentovat a hlavne sme prestali tlacit na pilu. Teraz je to super, velmi dobre si rozumieme. Nehovorim ze by som nechcel spat s nejakou inou, ale neurobim to preto, lebo ju milujem a slubil som jej vernost. Vstah nie je len o tom, aby bolo jednemu dobre, ale obom. Je to o hladani kompromisov, nie o mojich bocnych rieseniach. A neverim ze ktoremukolvek chlapovi by nevadilo, ak by jeho zena, ci priatelka spavala s niekym inym, a s nim by chodievala do kina. Treba si vyrat, bud s tym nieco spravit, zistit co pritahuje jednu, ci druhu osobu a pokusit sa spravit zmenu. Vela stereotipov spociva v neochote povedat tomu druhemu svoje predstavy. My sme sa kedysi milovali vyhradne v spalni, teraz to robime vsade mozne, len nie v spalni, resp. len velmi zriedkavo. Toto obdobie je idealne na letne prechadzky plne slnka niekde v prirode, nic cloveka nevzrusi viac ako nova skusenost niekde mimo vyznaceny chodnik a podobne. Zalezi len na chuti robit to, co sme doteraz nemali.
Skuste si predstavit, kolko sexi zien stretava ten vas na ulici, mozno sa citi este ovela horsie ako vy.
baby a neskusali ste si to nejak spestrit???hmm? rozne miesta ..ulica v noci ...troska adrenalinu nezaskodi..
no ved to..ja by som dokazala spavat s inymi, ktori ma pritahuju, no predstava mojho partnera ako sa vasnivo miluje s inou ma rozculuje a mam z toho strach...
No ja to uz tiez spoznavam...som s priatelom 2,5 roka a uz ma tak nezvrusuje, i ked je v sexe skvely, no necitim chvenie, viem, ze to je prave ta vasen, ktora je sposobena tym niecim novym atd a my sa uz pozname.... ale je mi to luto... Jedine riesenie, kedze s nim chcem ostat je milenec, alebo obcasna trojka, proste iny clovek. Ale nie pravidelne, len na spestrenie, pocula som od mnohych, ze im to vratilo "stavu".
Caute holky, tak s mojim som uz tiez skoro dva roky a mam ten isty problem. Tiez je to uplne super chlap, pritazlivy,muzny,vonavy...ale casom to nejako prestalo iskrit..myslim ze aj z jeho strany,ale u mna viac prestalo. Proste aj ked som nadrzana, tak iba pred sexom.Akonahle to uz robime,tak to je na zaplakanie.Niekedy mam chut po sexe plakat. Lebo je to hrozny streotyp a pochybujem,ze nieco nove by nas dalo v tomto dokopy.Uz sme skusali vselico,ale pri vsetkom novom sme sa len smiali a vasen sa stratila.Pritom vztah mame super..len tu to skripe.A myslim stale na inych.Aj ked sa sama robim.Tak na kamaratov,nejakych starsich panov a tak:P uz som dostala aj nejake ponuky od vselijakych "borcov",takze ma to dost laka.Ale zase mam svoje principy a zasady.Ja nechcem byt neverna.
ahojte ja mam taky isty problem. sme spolu uz vyse dvoch rokov ale mna s nim sex vobec nebavi. robim to len pre neho.lubim ho a neviem co mam robit.nechcem sa s nim rozist ale takto je to uplne onicom.uz ma nepritahuje, ziadne vzrusenie necitim..