Chuť na sex s niekym inym ako vas partner?

zufalaAla

Ja som zazila to iste...mala som 2rocny vztah po tích 2rokoch ma uplne prestal bavit sex..teda s nnim v hlave som mala milion inych chalanov ako ma davaju ale on ma uz absolutne sexualne nepritahoval..mysella som si, ze je to iba cisto v sexe ale blbost ono sa to odrazalo od nas....vsetko zacal byt otrasny stereotyp tym padom sa to odrazilo aj na sexe...teraz ma uz dalsie 2roky chalana je mi s nim uzasne...sexujeme 2-3x do tyzdna a neuveritelne ma pritahuje...vie ma dostat jeho vona ked som skusila nieco nove tohto partnera co mam zistila som, ze svet je ovela krajsi ako som si mysslela, neuveritelne mi vonia ato je na nom to najuzasnejsie ako si roumieme myslela som si, ze pred tym s chalanom som si rozumela na zivot a na smrt a nebolo to celkom ta...tohoto mojho blazna by som nevymenila za nic na svete....s tym rped tym som planovala aj spolocnu buducnost deti..az prisiel ten stereotyp...nebolo lahke dostat sa z rozchodu aj ked som tio velmi chcela pekne 2tyzdne som chodila cela uplakana ved 2roky zivota nieje iba tak....nechcem ta nahovarat na nic zle..ale nehladaj vsetko len v sexe to moze byt kludne uz aj niekde hlboko vo vas