KONIEC PPP

Príspevok v téme: KONIEC PPP
ppplienka

ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik

ppplienka

ahoj , no som rada ja dnes ranajky, obed a som dosla domov a nikto nebol tak som myslela ze ma porazi lebo som mala zase chute ale dala som si len taku malu chutovku , takze pohoda , neviem som dnes bola v tom meste a som pribrala urcite lebo som sa ani dobre necitila , ako taky slon , mam z toho nervy ale nevadi , dufam ze dnes vydrzim este si urcite daco dam ale citim sa blbo , tak tucne , ale to asi len z toho ze som dost nafuknuta tak dnes musim nejak vydrzat do tej osmej a zajtra tiez cely den , asi budem sama doma , bude to tazke ale nemozem lebo vo stvrtok amm t skusku tak jak budem vyzerat a este do piatka som v skole tak samusim krotit kde uz taka buchta nafuknuta tam mozem ist ,a le som rada len sa drz moja , neboj nic ani ja som sa dnes extra neucila akurat si pisem pracu co mi treba na skusku a mamina vari lekvar juuj tak fajne vonia ani si nemozem dat , mozno si dam zjtra na ranajky , jaaj a uz vela kecma sorry :)

zufalka

ako zufalka?ja dnes fajn:jedla som 4 krat,ale primerane a celkom zdravo,no az na krupicu o piatej,ale citim sa fajn a ani wc ńebolo a uz nebude :o),slubila som,aj jest budem pravidelne,musim to zmaknut-skola inak o nicom,to ucenie jednoducho nejde...kedy mas ty tu skusku?

zufalka

povedala som mu vsetko,a musela som slubit,ze uz to neurobim a ak ano,tak mu to poviem,musim to zvladnut,neodsudil ma...

ppplienka

ok moja idem ja , bojim sa aj zaspat lebo sa budem musiet znovu zobudit do tej nocnej mory , aka ironia ze ?a najvtipnejsie je na tom ze vobec neviem co bude zajtra ko dokazem zajtra existovat , ucit sa jest nemysliet na hovadiny , skoda ze doma niesom sama teraz, vyplakala by som sa a bolo by mozno lepsie , ale takto to musim podusit az mi zviera zaludok , chcem stym prestat velmi , vlastne som este len zacala , a musim to stopnut skor ako sa to este viac prehlbi , snad sa to da , neviem fakt a to ma desi , nemam kontrolu nad sebou samou momentalne , vydrbana skola , idiotsky system, blba pppckarka , dobru nocku papa